Преди броени дни Парис Хилтън реши да обяви публично името

...
Преди броени дни Парис Хилтън реши да обяви публично името
Коментари Харесай

Парис Хилтън публикува първите снимки на малкия си син

Преди броени дни Парис Хилтън реши да разгласи обществено името на своя първи правоприемник. Това богатата наследница направи, до момента в който водеше подкаста си в iHeartRadio -This Is Paris.
 Парис Хилтън разгласи, че първият ѝ правоприемник ще носи името Финикс Барън Хилтън Реум
Парис Хилтън разкри името на своя първи правоприемник

Обмисляно цели 10 години

Парис заяви, че името, което са избрали с половинката ѝ Картър Реум за своя наследник е Финикс Барън Хилтън Реум. Тя даже стимулира избора, разкривайки, че се е спряла на името Финикс още преди 10 години, а Барън пък е знак на респект към починалия ѝ дядо.

А няколко дни по-късно Парис реши и да показа сина си публично пред света. Това направи посредством два красиви фрагмента в обществените мрежи. На един от тях двамата горди родители театралничат дружно с дребния Финикс, а на другия Парис държи бебето в ръцете си и нежно го целува. " Бебето Финикс. Целият наш свят ", написа щастливата майка към обявата.

Новината, че ще Парис и Картър Реум са станали родители бе много изненадваща за техните почитатели, напомня People. На 24 януари бизнес дамата и медийна персона разгласява фотография в Instagram, на която държи ръката на дребното си новородено бебе. По-късно тя посочи, че детето е се е родило посредством сурогатна майка.

А в следствие Парис показа в подкаста си, че даже най-близките хора към нея - майка ѝ, сестрите и приятелите, не са знаели какво тъкмо се случва. Всичко се е пазело в загадка до раждането на детето.
 Парис Хилтън, Картър Реум и новината, че станали родители
Парис Хилтън изненада всички

Каква е огромната вест

" Беше в действителност значимо това бъде единствено сред нас с Картър, нещо като нашето персонално пътешестване дружно. Животът ми постоянно е е бил толкоз обществен и в никакъв случай не съм имала нещо единствено мое ", изясни Парис и добави, че от момента, в който е зърнала дребния Финикс, сърцето ѝ се е изпълнило с обич и топлота. " Чувствам, че животът ми е в този момент е към този момент в действителност приключен. Винаги съм желала да бъда майка ", добави още богатата наследница.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР