Преди броени дни настъпи астрономическата есен, с което закрихме летния

...
Преди броени дни настъпи астрономическата есен, с което закрихме летния
Коментари Харесай

Изгодни полети за пътувания през есента

Преди броени дни настъпи астрономическата есен, с което закрихме летния сезон или най-малко този в България. Но до каква степен можем да пътуваме през есента на преференциални цени, можем ли най-малко още малко да удължим лятото си и да съберем последни слънчеви лъчи, споделя Ванина Хаджиева от онлайн туристическа организация eSky.

Както знаем, в прилежаща Гърция летният сезон продължава и октомври, а цените са извънредно преференциални. Самолетни билети до Атина за октомври могат да се купят на цена от 12 евро за двупосочен билет. Несъмнено в Атина има какво да се прегледа, а дестинацията е подобаваща и за отмора. А за какво не и двете? Хотелското настаняване стартира от 19 евро за двойна стая.

Можете да посетите и все по-популярния измежду българите Дубай. Подходящ интервал е ноември, когато температурите нямат нищо общо с тези в България и са към 30 градуса. Двупосочен самолетен билет можете да намерите на цени от 105 евро, 3-звездните хотели стартират от 35 евро, а 4-звездните – от 44 евро за двойна стая. Освен разкош, плаж и шопинг, Дубай предлага доста занимания и атракции за дребни и огромни.

Ако предпочитате дейна отмора, съчетана с разглеждане на музеи, забележителности и забавни места, Берлин през ноември е вашето място – цените на билетите стартират от 6 евро в посока. Полетите са с доста комфортни часове и дават опция за пътешестване даже без отпуск, избирайки петък– неделя. Хотелите са на цени от 31 евро на нощувка.

За фанатиците на тематика извършване на покупки превъзходен избор е Истанбул. Удобните директни полети от София и Варна са малко по-скъпи, само че пък курсът на турската лира направи дестинацията извънредно търсена освен поради забавните забележителности, само че и поради фрапантно по-ниските цени на всевъзможни артикули сега.

Онлайн технологиите към този момент ни разрешават доста елементарно да откриваме най-ниските цени на полети до всяка една дестинация. Която и да изберем обаче, добре е да не забравяме и застраховката за пътешестване, защото навлизаме в месеците с повече закъснения на полети, припомнят специалистите.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР