Преди броени дни на финала на ревюто и благотворителната си

...
Преди броени дни на финала на ревюто и благотворителната си
Коментари Харесай

Взрив! Жестоко нападение над Калканджиева заради Мегз

Преди броени дни на финала на ревюто и благотворителната си акция #АКТИВНОДОБРО Жени Калканджиева се нахвърли с нецензурни и обидни думи към Миглена Каканашева-Мегз.

Реакцията на шестата по хубост в света обаче не бе призната по никакъв начин задушевно в обществените мрежи, където безусловно я нападнаха поради вулгарното държание, изключително пък на събития с такова обръщение.



Постъпката на Жени Калканджиева провокира голямо неодобрение във фейсбук, само че както знаем брюнетката е известна с острите си отзиви, този път обаче много прекали.

Ситуацията за Мегз пък се оказа добре пристигнала, тъй като след финала на самодейността, инстаграма на скандалната дизайнерка прегря от мнения в нейна поддръжка.



За разлика от Жени Калканджиева, която е остро осъждана от потребителите, Каканашева най-малко към този момент се употребява с утвърждението на виртуалните си познати.

В нападките към Калканджиева не пропусна да се прояви и Любомир Жечев, който познаваме от " Къртицата ", а също и около абсурда с добавката за намаляване на Ричард Величков. Жечев е остарял зложелател на Жени.



Припомняме, че влогърът нееднократно е докарвал до сълзи и нервност Калканджиева с изявленията си по време на присъединяване им в " Къртицата ".

Най-острият коментар за Жени обаче пристигна от формалните блогъри на събитието - ATIDORA, които към този момент пета година разясняват стилното събитие.



" Много ни се желае от този случай да си извадим поука и хора като Жени Калканджиева, позволяващи си да покажат подобен ослепителен непрофесионализъм, да не бъдат повече част от стилния бизнес ", написаха те, а гръмките им думи бяха споделени и от страницата на Седмица на модата, което демонстрира позицията и на уредниците на събитието. show.blitz.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР