Преди броени дни манекенката Александра Богданска се омъжи за репортера

...
Преди броени дни манекенката Александра Богданска се омъжи за репортера
Коментари Харесай

Родителите на Даниел Петканов проговориха след сватбата: Синът ни се ожени за една блудница!

Преди броени дни манекенката Александра Богданска се омъжи за репортера Даниел Петканов в Къщата на „ ВИП Брадър ”, а церемонията развълнува съквартирантите до сълзи. Хубавицата обаче не получи поддръжката на най-близките си хора – фамилията й не пожела да участва на сватбата и това помрачи празничното въодушевление на булката, видя HotArena.

Запознати издават, че родителите на Петканов също били изрично срещу венчавката и гневно отказвали да одобряват Богданска за снаха. Те от много време недолюбвали манекенката, а ненавистта им се засилила след разкритията за многочислените й изневери. „ Тази жена е с леко държание. Тя няма да се промени и не е почтена за нашия наследник! Няма що, огромна женитба – синът ни се омъжи за момиче с прекомерно леко държание, развратница. Може ли с 10 други мъже да е била, до момента в който сякаш му е другарка ”, разправяла възмутена свекървата на Алекс пред познати.

Госпожата, която от години е учителка, изпаднала в потрес от новината, че Даниел ще подписва брак с моделката, освен това в ефирен ефир. Възрастната жена не можела да си откри място от терзание и се вайкала наляво-надясно, че репортерът ще им докара снаха със подозрително минало. Тя даже звъннала на Милен Цветков, който е измежду най-близките хора на Даниел , с молба да се намеси и да спре цирка. „ Той е огромен мъж, знае какво прави! Не му се месете! ”, споделил обаче Милен.

Бащата на Петканов също не одобрявал избора му за брачна половинка и като цяло бил срещу присъединяване му във „ ВИП Брадър ”. Семейството изрично отказало да се появи в коментарното студио на шоуто, както и да беседва по телефона с Даниел.

„ Постъпката на сина ни е недомислена и глупава, подбудена от моментни страсти. Сигурни сме, че скоро ще съжалява за  решението си, ние няма да участваме в този цирк! ”, завили родителите на Лудия кореспондент пред продуцентите на предаването.

За разлика от брачната половинка си, Даниел Петканов не се вълнувал изключително от мнението на околните си. Той показа със съквартирантите си, че лети на крилете на любовта и риалити сватбата за него е сбъдната фантазия, написа " Уикенд ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР