Преди броени дни Маги Халваджиян стана дядо за втори път,

...
Преди броени дни Маги Халваджиян стана дядо за втори път,
Коментари Харесай

Интересно име избраха за внучката на Маги Халваджиян

 Преди броени дни Маги Халваджиян стана дядо за повторно, откакто снаха му Алекс Енева роди. Гордият дядо Маги Халваджиян не се стърпя да се похвали. " Божествен подарък за Коледа! Дядо за повторно! Момиченцееее ", показа той. Тогава не стана ясно по какъв начин младото семейство е кръстило момиченцето си, само че ето, че името към този момент е обществен факт.

Прелестната дама във фамилия Халваджиян, която пристигна на бял свят на 21 декември, ще носи забавното име Кай. И макар че на пръв взор това име е мъжко, то въпреки всичко е победило в избора над всички останали.

Любопитна детайлност е, че Кай се е казвал, да вземем за пример, един от първите папи - от 283 година до гибелта си пред 296 година, който управлявал църквата и през днешния ден е изключително уважаван във Венеция.

Паметта му се празнува на 22 април, когато и бебето на Бебо и Алекс ще чества своя имен ден. Женският вид на Кай, както се досещате, е Кая - както се споделя и красивата щерка на моделката Синди Крофорд, написа " Хотнюз ".

Името Кай е много известно и в Азия, където се носи и от момчета, и от девойки.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР