Преди броени дни излезе официалният трейлър на най-новия български филм

...
Преди броени дни излезе официалният трейлър на най-новия български филм
Коментари Харесай

Плеймейтката Николета Лозанова стана актриса

Преди броени дни излезе формалният филмов откъс на най-новия български филм „ Привличане “, който потегля по кината на 23 февруари 2018 година

Богатата на облици сюжетна линия на „ Привличане “ събира на един екран част от най-талантливите български артисти – Яна Маринова, Койна Русева, Александър Сано, Луиза Григорова, Радина Боршош, Владимир Пенев и други. Своя актьорски дебют прави и Николета Лозанова.

Продуцент на кино лентата е Башар Рахал, който също така извършва и една от функциите в лентата. В същото амплоа на продуцент, само че с основна роля, феновете ще видят Яна Маринова. Режисьор на продукцията е Мартин Макариев, който стои зад триумфа на сериала „ Под прикритие “.

Действието на кино лентата се развива в елитна частна гимназия и визира тематики за триумфа, упоритостта, любовта и конфликта на ползи. Яна Маринова се превъплъщава в ролята на млада учителка по история, която е и някогашен първенец по спортни танци. Новият учител по музика в учебното заведение е точно Александър Сано, към който женските персонажи не остават безразлични. Луиза Григорова – манипулативна и капризна ученичка, заплита интриги, които стигат до медиите. Любов, кавги, злоба, триумфи, упоритости, пристрастеност, музика и доста танци се преплитат в сюжета на „ Привличане “. Какво се случва, дали ще победи любовта и справедливостта, феновете ще могат да видят през февруари.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР