Преди броени дни фолкпевицата Татяна увеличи гръдната си обиколка, съобщава

...
Преди броени дни фолкпевицата Татяна увеличи гръдната си обиколка, съобщава
Коментари Харесай

Татяна си подари нов силиконов бюст за бала на сина си

Преди броени дни фолкпевицата Татяна усили гръдната си обиколка, оповестява "Шоу ".

Изпълнителката признава под формата на смешка, че е наклонност абитуриентките да желаят като подарък за бала чифт нови гърди, а тя тази година изпраща зрелостник и е решила да си подари бюст.

Татяна прибавя също по този начин, че е суетна и на това се дължи концепцията да се снабди с по-широко "деколте ".

Колкото до това дали сега е без мъж, фолкдивата отсича, че синът й заема позицията на обичан представител от противоположния пол. Изцяло е насочила вниманието си и към кариерата си.

Заснела е клип в Дубай, защото счита, че е късметлийка и за нейно благополучие е имала собствен другар, който работи в най-скъпия хотел там – „ Бурж ал Араб “, където са направени огромна част от фрагментите към "Падам си по теб ". Смята това за достижение, защото доста нейни колежки са желали да снимат там, само че не са им дали позволение.

Колкото до появилата се фотография с Благой Георгиев, Татяна съобщи, че той е доста добър неин другар, който харесва като мъж, само че сред тях няма нищо. Излизат постоянно, защото са в обща компания.



Още един евентуален неин "любовник " е Адриан Зурков, прочут като Марио от „ София денонощно “. Него певицата разяснява по този начин: „ С Адриан се познаваме още преди да стартира да се снима в този филм. Той участваше във видеоклипа ми "Да сме квит ". Общо взето ме свързват единствено с хубави мъже, в което няма нищо неприятно ".



С някогашния й мъж, с който изпълнителката се раздели поради невярност, сега са в "много положителни връзки ". "Синът ми получава някаква прехрана от татко си, само че като цяло е при мен, живеем си дружно ", прибавя още тя.

След 20 годишен брак Татяна декларира, че са се разделили не заради липса на обич, а тъй като целите в живота им са се изменили. "Той искаше второ дете от мен и да спра с кариерата си, а аз съм човек, който непрекъснато желае да се развива и фантазиите ми се простират по-далеч от дребния град. Той към този момент има второ дете, сбъдна своята фантазия, а аз не преставам да последвам своите и да се грижа за сина ми Атанас ", безапелационна е тя.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР