Преди броени дни фолкдивата Бони отбеляза 20 години на сцена

...
Преди броени дни фолкдивата Бони отбеляза 20 години на сцена
Коментари Харесай

Бони върна годежен пръстен за 50 бона! Вижте защо отказа брак

Преди броени дни фолкдивата Бони означи 20 години на сцена с гръмък ваучър, на който участваха огромна част от сътрудниците ѝ от фолкжанра.

Певицата съчета събитието с промоция на новата си дуетна ария "Време е ".

Бони сподели, че има нюх към изисканите събития и почерпи гостите на празненството си с хайвер. За превъзходната си визия певицата се довери на дизайнерката София Борисова.

Специални посетители на събитието бяха нейни сътрудници и другари. От Сърбия пристигнаха Емир Хабибович, Джани, Сладжа, Емир Джулович, Радован и др, а от българските звезди юбилея почетоха Тони Стораро, Софи Маринова и Гринго, Лияна, Илиян, Борис Дали, Сашка и Веско от Рико Бенд.

Във вечерта на празненството си за отпразнуване на юбилея си Бони получи шокираща изненада – годежен пръстен, само че изпращачът му бе незнаен, оповестява "Телеграф ".

Изпълнителката отхвърли бижуто с думите: „ Благодаря, само че не. За мен фамилията и кариерата са най-важни. За мен е чест, само че отхвърлям пръстена ".

На въпроса дали познава мъжа, който ѝ предложи брак, тя отсече: „ Познавам го, само че изобщо не желаех да приказвам за това почтено казано. Бях доста сюрпризирана. Няма неприятно, в противен случай, доста е хубаво човек да обича, само че аз не мога да отговоря по същия метод на тези усеща. За мен най-важно е моята щерка, моята кариера, моите другари и близки. Не мога да се отдам единствено на един човек “.

Пръстенът, който певицата е върнала, е на стойност 50 000 лева, само че тя твърди, че материалното в никакъв случай не я е блазнило.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР