Преди броени дни една от най-продуктивните детско-юношески академии в света

...
Преди броени дни една от най-продуктивните детско-юношески академии в света
Коментари Харесай

До края на май ясни децата за пробния период в Динамо Загреб

Преди броени дни една от най-продуктивните детско-юношески академии в света Динамо Загреб организира образование на над 70 деца в морската ни столица. В шестото следващо събитие на хърватския гранд в България взеха присъединяване заместител шефът на академията – Анджелко Иванжко и тийм мениджърът – Тин Салатович, които споделиха възхищението си от събраните гении. За тези три дни хърватите съумяха да създадат шест тренировки по характерно определени от тях тематики, три теоретични треньорски лекции и три мастъркласа.

Цветлен Димов, който е и основният координатор на Динамо Загреб за Източна Европа показа, че до края на месеца ще бъдат оповестени публично имената на българските деца, които ще имат неповторимата опция да преминат експериментален интервал и да се преборят за място с наборите си от Динамо Загреб.

 Тясното партньорство на Цветлен Димов с хърватския гранд, както и интернационалните отношение на футболния сътрудник Евгени Найденов, направиха последното към днешна дата мероприятие на Динамо Загреб в България налично за футболните ни гении. Дуото Димов – Найденов, което стои и в основата на внедряването на белгийската методология CogiTraining – SenseBall по родните школи, инициира дружно с шефа на ДЮШ Дунав Русе - Самир Мастънов първия кръг по програмата за идентифициране на гении, който ще се организира въз основата на ‘‘Драконите‘‘ това лято. Концепцията е да се проведат няколко районни кръга в по-големите регионални градове за селектиране на най-подготвените играчи все още, както и народен край, след който ще се изпратят повиквателни за селекцията, която ще гостува на Динамо Загреб в хърватската столица за изиграването на контролни мачове.

 Димов и Найденов имат опит в провеждането и организацията на сходен вид планове като взаимната им работа започва през 2021г. по време на лагера на френския експерт Робер Боавен. Напомняме, че и двамата са магистри по Спортен мениджмънт със компетентност футбол, единият от Амстердам, а другият от Франция, и имат упоритостта през идващите няколко сезона да продължат сполучливото развиване на футболни мероприятия в интерес на подрастващите български футболисти.

Целта е тази градивна линия да се надгражда и отсега нататък, като редом с идентифицирането на млади гении за Динамо Загреб, екипът на Димов и Найденов ще разгласи напълно скоро елементи към френския футболен лагер, който ще се организира при започване на юли със специфичното присъединяване на младия експерт от страната повторен международен първенец – Матиас Сюк. По време на лагера ще се работи извънредно по методологията на Френската Футболна Федерация (FFF).
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР