Преди броени дни британската любителка на мотоциклети Роуз Федърстоун отпразнува

...
Преди броени дни британската любителка на мотоциклети Роуз Федърстоун отпразнува
Коментари Харесай

100-годишна рокерка разкри тайната на дългия си живот

Преди броени дни английската любителка на мотоциклети Роуз Федърстоун отпразнува 100-ия си рожден ден и разкри тайната на своето дългоденствие, заяви Hull Live.

Голямото събитие остарялата дама означи в старешки дом Emmanuel House в покрайнините на родния си град Кингстън ъпон Хъл в Йоркшир, заобиколена от фамилията и приятелите си.

Роуз Федърстоун е родена на 12 април 1922 година През военните години работи като кондуктор в рейс, а по-късно – в родилна болница и в авиокосмическата компания British Aerospace.



Като причина за дълголетието си пенсионерката показва пред изданието обичаната си работа и дейния метод на живот. „ Моят съвет е да работите интензивно и в никакъв случай да не се отказвате. Но би трябвало да изпитвате наслаждение от това. И не се забърквайте в разногласия, в случай че те могат да бъдат избегнати “, поучава мъдрата жена, разкривайки по този метод тайните за дългия си живот.

Тя не крие още, че сияйния си тип дължи на прекрасен крем за лице и на възприятието си за комизъм.

Любимите занимания на Федърстоун са карането на мотоциклети със брачна половинка ѝ и плетенето. Първото я зарежда с жизнеспособност и сила, а второто я успокоява.

Освен доста дарове от гостите, за 100-ия си рожден ден Роуз получи и специфична приветствена картичка от кралица Елизабет II.

Пред Hull Live героинята на деня приказва и за това по какъв начин се усеща като човек, достигнал до подобен впечатляващ стадий от живота си: „ Много съм щастлива, че съумях! “, отбелязва с наслада столетницата.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР