Преди броени дни Били Айлиш пусна пети сингъл (NDA) от

...
Преди броени дни Били Айлиш пусна пети сингъл (NDA) от
Коментари Харесай

Как Били Айлиш написа последния си сингъл NDA“

Преди броени дни Били Айлиш пусна пети сингъл ( " NDA " ) от дълго чакания си нов албум Happier Than Ever, който би трябвало да излезе на 30 юли.
 Били Айлиш, Happier Than Ever и турнето в поддръжка на албума през 2022 година
Били Айлиш разгласи международно турне

То ще е в поддръжка на алума Happier Than Ever

В изявление за радио Apple Music 1 носителката на " Грами " споделя, че вторият й студиен албум ще бъде " непредвиден ". И нищо чудно, тъй като споделя, че поради снимането на клипа към " NDA " е била принудена да излезе от своята " зона на комфорт ", само че пък се е забавлявала.

19-годишната изпълнителка издава и елементи към основаването на парчето. " Наистина желаех да бъде ненадейно, съвсем. Честно, толкоз е смешно, тъй като пиша с една конструкция в главата ми за стихове и предварителни припеви, по-късно припев, след това стих, предхор, припев, мост, припев, край. "

Айлиш споделя още, че текстът в новия й сингъл е въодушевен от някои диалози по време на лечението й. Именно пред психоаналитика тя постоянно приказва за неща, за които другояче не се замисля, прецизират още от The List.
 Дженифър Лопес, Малума, Били Айлиш, Kan Wakan - 5 нови песни тази седмица
5 нови песни тази седмица

Петък е

Но след срещите с професионалиста, певицата дълго обмисля всяка нова тематика. А когато след всичките размишления и пристрастености, тя си каже " уау " и " това е забавно ", тя взема решение да напише ария. Такъв е и казусът със сингъла " NDA ".
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР