Преди броени дни Ахмед Доган стана дядо на първороден внук

...
Преди броени дни Ахмед Доган стана дядо на първороден внук
Коментари Харесай

От сега се държат с внука на Доган като с принц СНИМКА

Преди броени дни Ахмед Доган стана дядо на първороден внук Адмир. С правоприемник го подариха синът му Демир и неговата другарка Памела. Момченцето се роди с съвършени ограничения – 51 см и 3250 грамаq тъкмо в деня на термина на майката.

Младото семейство решило да му даде име, започващо с буквата „ А “, с цел да отдаде респект на дядо му. Самият Доган пък категорично настоял да не го кръщават на него, тъй като не вярвал в традицията с предаването на имената. Снахата на Сокола избра да роди при експертите в „ Майчин дом “, където проплакаха и двете внучета на Бойко Борисов, написа ретро.

Според близки до фамилията на почетния ръководител на Движение за права и свободи Памела родила по натурален път, а с бебето били изписани единствено 4 дни по-късно. Още до момента в който лежала в акушеро-гинекологията, тя се радвала на засилено внимание от страна на личния състав, както и на особени екстри. Още на втория ден родилката се почерпила с чаша скъпарско шампанско, макар че към момента изпитвала усложнения да става. Очевидно снахата на Доган е решила да не кърми, щом толкоз скоро след раждането си разрешава да приема алкохолна напитка.

Таткото Демир от самото начало сновял сред болничното заведение и дома им и угаждал на всичките ѝ прищевки. Когато я изписали дружно с първородния им наследник, той ѝ провел ужасно празненство за посрещане в техния фамилен апартамент. На него, естествено, не участвал щастливият дядо, при който дребният Адмир щял да отиде персонално в най-скоро време. Бебето получило невиждани дарове. Торти, питки, балони, трептящ шезлонг за съвсем 1000 лв., златни бижута, играчки, дрешки на международни фешън къщи като „ Бърбъри “, „ Ла Перла “ и „ Филип Плейн “. В грижите за бебето Памела щяла да разчита на своята майка, както и на първата жена на Доган и нейна свекърва – Таня Желязкова. Наскоро дипломиралата се студентка от НСА и Демир станаха родители, без да вдигнат нито годеж, нито женитба.

За снахата на Сокола се знае, че е щерка на един най-известните и богати футболни управител у нас – Николай Жейнов. Брюнетката произлиза от бургаско милионерско семейство, а нейният баща е измежду най-успешните в сектора, само че за разлика от съперниците си Лъчезар Танев и Емил Данчев, не обичал медийните изяви. Почти 20 години се занимавал с прехвърляния на футболни звезди от целия свят, като покупко-продажбите си в последните няколко правил най-вече отвън рамките на България.
Памела и Демир са дружно от по-малко от година.

За пръв път признаха за връзката си на сватбата на негов непосредствен другар. Преди да срещне майката на първото си дете, Демир бе измежду най-желаните богати ергени у нас. Той имаше връзки с не една или две хубавици, само че най-известната му някогашна половинка е синоптичката Гергана Малкоданска, която също роди наследник на новия си другар Алекс през тази година.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР