Преди броени часове популярният уеб-портал GSMArena публикува поредния ежеседмичен рейтинг

...
Преди броени часове популярният уеб-портал GSMArena публикува поредния ежеседмичен рейтинг
Коментари Харесай

Xiaomi Redmi Note 5 оглави списъка с най-популярните смартфони в началото на февруари

Преди броени часове известният уеб-портал GSMArena разгласява следващия ежеседмичен рейтинг на най-популярните смарт телефони, съгласно интереса на потребителите, проявен в този уеб страница, отразяващ визитите на над 10 000 души.
Потребителите са показали максимален интерес към смарт телефона Xiaomi Redmi Note 5 , който още не е обявен, само че ползата към него е най-голям и той е преди всичко в тази ранглиста. На второ място в рейтинга на GSMArena се намира Xiaomi Mi A1 , а челната тройка се оформя от Samsung Galaxy S9 , анонсът на който е разгласен за края на месеца.



Не четвърто място е класиран Samsung Galaxy J7 Pro, а на пето – Xiaomi Redmi 5 Plus. Шестата позиция съумя да заеме Nokia 7 Plus, седмата – Samsung Galaxy A8 (2018) и осмата е за Xiaomi Redmi 5A. На девето и десето място в този самобитен рейтинг се намират надлежно Oppo F5 и Huawei Honor 9 Lite, като и двата принадлежат на китайски марки.

Лесно можем да видим, че в класацията на GSMArena в първата половина на месец февруари са попаднали смарт телефоните на Samsung, Xiaomi, Oppo, Nokia (HMD Global) и Huawei. Освен това, множеството от тези модели към момента не са публично показани, само че евентуалните купувачи интензивно търсят информация за тях.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР