Преди 9 месеца Ливърпул преживя една от най-великите си европейски

...
Преди 9 месеца Ливърпул преживя една от най-великите си европейски
Коментари Харесай

9 месеца след великия обрат: Съпругите на Хендерсън и Салах родиха, Милнър се пошегува

Преди 9 месеца " Ливърпул " претърпя една от най-великите си европейски вечери след " Чудото в Истанбул ". По пътя към триумфа мърсисайдци отстраниха " Барселона " в полуфиналите на Шампионската лига с незабравим поврат от 0:3 на " Камп Ноу " до 4:3 на " Анфийлд ". Празненствата очевидно са били бурни, тъй като през днешния ден фамилията на водача в британската Висша лига се усили с двама.

Съпругата на капитана Джордан Хендерсън - Ребека, роди момче, а половинката на Мохамед Салах - Маги, го подари с момиче. За англичанина това е трето дете след дъщерите му Елекса и Алба. Египтянинът към този момент също има две дъщери, като по-голямата се споделя Мака.
Нов призрачен сън за " Барселона "! " Ливърпул " е на край след популярен поврат на " Анфийлд " 4:0 за мърсисайдци в полуфинала-реванш, макар неналичието на Салах и Фирмино
Едва ли е съвпадане, че двете бебета се раждат 9 месеца след паметния мач с " Барселона ". Зевзеците в обществените мрежи, несъмнено, не пропуснаха да се пошегуват. Сред тях бе и ветеранът в състава на " Ливърпул " Джеймс Милнър, който написа в " Туитър ": " Асистенция на Ориги #бързоизпълненкорнер " .

Origi assist#cornertakenquickly https://t.co/bnnOxrqz5D
— James Milner (@JamesMilner) February 8, 2020
Именно белгийският нападател Дивок Ориги означи попадението за 4:0, възползвайки се от бързо осъществяване на ъглов удар от Трент Александър-Арнолд.

Феновете на " Ливърпул " приветстваха новите попълнения, отбелязвайки, че те бяха необичайност през зимния трансферен прозорец. Някои от тях се надяват синът на Хендерсън да се споделя Дивок, което би украсило още повече историята.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР