Преди 6 години връзката на Асен Блатечки и Диляна Попова

...
Преди 6 години връзката на Асен Блатечки и Диляна Попова
Коментари Харесай

Не Е За Вярване! Диляна Попова И Асен Блатечки Взеха Съдбовното Решение!

Преди 6 години връзката на Асен Блатечки и Диляна Попова претърпя съществено разтърсване. Актьорът заряза хубавицата с бебе на ръце, с цел да се върне при законната си брачна половинка Катерина. Тогава той даже за момент не се замисли какво предизвиква на двете си дами и на децата, които има.

Но преди няколко месеца Асен Блатечки взе дефинитивно решение. Той избра Диляна Попова пред брачната половинка си Катя. Моделката одобри артиста с отворени прегръдки и несъгласията сред тях към този момент са останали в предишното. Запознати разясняват, че те са прелестно семейство и във връзката им царува същинска естетика.

Асен Блатечки е осъзнал грешката си и не се отделя за момент от Диляна и от техния наследник Борил. Тримата са доста щастливи и правят оценка всеки момент, който прекарват дружно.

Много скоро двамата артисти ще вземат участие в нов план. В „ Буров “ Асен Блатечки ще изиграе ролята на банкер. Не е ясно каква роля ще бъде поверена на неговата обичана. Но и несъмнено, че двамата още веднъж ще си партнират освен в персоналния живот, написа „ Телеграф “.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР