Преди 28 години Каролайн Харц отказа захарта. Днес жената е

...
Преди 28 години Каролайн Харц отказа захарта. Днес жената е
Коментари Харесай

Тази жена отказва захарта преди 28 години! Ето как изглежда сега!

Преди 28 години Каролайн Харц отхвърли захарта. Днес дамата е на 70 години. Как мислите би изглеждал човек, който не е консумирал захар в продължение на толкоз доста години? Нека да забележим!

На 70 години Каролайн има отлична фигура и хубав тел на лицето.

Отказът ѝ на сладко и бонбони й е оказал помощ да резервира формата и здравето си. Преди това тя можела да унищожи половин чийзкейк или пакет шоколадови бисквити за едно съвещание.

„ Повечето жени след 50 години имат вяра, че е невероятно да се поддържа форма и вярно тегло на тялото. Жените над 40 години с деца са сигурни, че е невероятно да си върнат старата фигура ”, споделя Каролайн.

“Да, метаболизмът се забавя с възрастта. Но би трябвало да поемете контрола над тялото си. Вземете решение в интерес на здравето и работете върху себе си малко повече ”, поучава тя.

Важна роля играе позитивния взор към света. За да реализира вътрешна естетика, Каролайн употребява медитацията.

“Преди 28 години се отхвърлих от захарта. Първият път беше доста сложен, тъй като бях луда по сладкишите и не можех да пребивавам без тях… Сигурна съм обаче, че тъкмо тъй като не хапвам захар, здравето ми е съвършено и нямам ненужно тегло. ”

Вижте още: Започнете новата 2019 година начисто: Съвети от Паулу Коелю

Каролайн Харц предизвиква дамите да не се отхвърлят изцяло от обичаната си храна. Основното нещо е да не злоупотребявате със захарта и слаките неща. Самата Каролайн заменя захарта с ксилитол.

Тази жена на 70 години наподобява просто необикновено! Съгласни ли сте?

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР