Преди 27 години Шарън Стоун стана Шарън Стоун - провокативната

...
Преди 27 години Шарън Стоун стана Шарън Стоун - провокативната
Коментари Харесай

Шарън Стоун, фотосесията й за Vogue Португалия и колко е секси актрисата на 61

Преди 27 години Шарън Стоун стана Шарън Стоун - провокативната секси русокоска, която не се тормози да захвърли облеклата пред камерата и да влезе в мъжките мечти - с ролята си в " Първичен инстинкт ".

Но през днешния ден годината е 2019-а, Шарън Стоун е на 61, и като че ли нищо не се е трансформирало. Е, може в последно време да не е изключително продуктивна откъм филми, само че пък съумя да ни подсети за себе си по този начин, както най-добре умее - с голота и дръзновен взор.

Сега тя е на корицата на Vogue Португалия в едно особено секс издание. Черно и бяло, изрязано деколте, високи токчета, мрежест чорапогащник, искрящо руса коса и едни безкрайни крайници.

Но Шарън Стоун стига доста по-далеч и демонстрира обилно гърдите си.

Повечето фрагменти са черно-бели, a позите - вярно подбрани, с цел да ни върнат спомените към ролята на Катрин Трамел в " Първичен инстинкт ".

Шарън може към този момент да не е първа младост, само че е от тези дами, за които годините не са водещ фактор, а " секси " е безконечното определение, което върви с името им.

Въпреки това, Стоун не се счита за секссимвол. Тя просто дава на хората това, което желаят от нея, с цел да може след това да им покаже доста повече от това, което те са очаквали.

А през днешния ден актрисата играе играта по своите правила. И приказва намерено за половия тормоз в Холивуд от първо лице и от гледната точка на своя опит.

Звездата й изгрява като хубавица, която не се свени да се съблича, само че поради своя разум и борбеност през днешния ден Стоун не е просто следващата секси русокоска от Меката на киното, а същинска икона. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР