Преди 25 години Великобритания беше шокирана от чудовищното убийство на

...
Преди 25 години Великобритания беше шокирана от чудовищното убийство на
Коментари Харесай

Най-известният в света убиец на деца отново в ареста! Сгащиха го с порнография

Преди 25 години Англия беше шокирана от чудовищното ликвидиране на две годишния Джеймс Болджер. Момчето беше брутално пребито и хвърлено под трен. Делото е на Джон Венейбълс и Робърт Томпсън. Убийците прекараха единствено осем години зад решетките и бяха освободени, само че в този момент Джон Венейбълс още веднъж беше задържан, откакто за повторно откриват детска порнография на компютъра му. Както написа Mirror, предходната седмица на преносимия компютър на килъра, са открити видеоклипове със полова корист с деца.



Струва си да се означи, че това се случва за повторно. През 2010 година индивидът към този момент беше упрекнат в владеене на детска порнография. Тогава Джон Венейбълс прекара две години в пандиза и излиза от там през 2013 година.

Съдът ще би трябвало да реши какво да прави с 35-годишния нарушител, който още веднъж и още веднъж нарушава разпоредбите. Интересно е, че с цел да се отбрани килърът, следствието не разкрива името, под което Джон Венейбълс лежи в пандиза, с цел да бъде предпазена самоличността му.

Общо взето, английското държавно управление е похарчило пет милиона паунда, с цел да отбрани нарушителя.

В момента следствието по случая на Джон Венейбълс продължава. Ако съдът откри, че деецът съставлява социална заплаха, той може да се изправи пред пожизнен затвор. Родителите на Джеймс Болджер считат, че килърът на техния наследник заслужава тъкмо такова наказване.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР