Преди 25 години един от най-добрите вратари в историята на

...
Преди 25 години един от най-добрите вратари в историята на
Коментари Харесай

Боби Михайлов скри палавата си дъщеря Елинор в Америка

Преди 25 години един от най-хубавите вратари в историята на родния футбол Борислав Михайлов претърпява голяма драма в живота си, написа „ Галерия “.

Тогава първата му брачна половинка и майка на Ники Михайлов и Бистра го зарязва. Ученическата му обич Гергана се хвърля в обятията на различен футболист от „ Левски “. Говори се, че това е Божидар Искренов, който по това време е скъсал с красивата стюардеса Алина. Михайлов доста тежко претърпява изневярата. Освен Боби, Гергана зарязва и двете си деца на Боби, които той отглежда благодарение на родителите си. И до през днешния ден Ники Михайлов отхвърля да беседва с родната си майка.

Няколко години, когато Михайлов се дами за гимнастичката Мария Петрова, тя поеме грижите за децата и нито за момент не гои оставя да се усещат изоставени и без майка. От брака на Мария и Боби се ражда щерка им Елинор.

В края на предходната година девойката отпътува да учи в Съединени американски щати, като родителите й се надяват чепатата госпожица да влезе в правия път. Работата е там, че Елинор е извънредно глезено дете и като тийнейджърка е скъсала нервите на родителите си. За нея се грижела главно майка й, която едвам не се поболяла от прищевките и пакостите на дъщеря си. Близки споделят, че тя едвам 13-годишна сама определила  кога да излиза и по кое време да се прибира у дома. Завършила е 22-ра столична гимназия, само че там учителите се видели в знамение с нея – командвала съучениците си, била главатар и основател на всевъзможни дивотии. Опитите на родителите й да я създадат спортистка претърпели неуспех.

В края на предходната година тя се записва да учи политически науки в едно от най-престижните висши учебни заведения в Америка – Североизточния университет в Бостън, Боби Михайлов и Мария са удовлетворени от този факт и считат, че щерка им е намерила своето място в живота.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР