Преди 20 и повече години бях по-голям оптимист, Все си

...
Преди 20 и повече години бях по-голям оптимист, Все си
Коментари Харесай

Владимир Кисьов: Йончева трябва да се притеснява заради офшорните фирми

Преди 20 и повече години бях по-голям оптимист, Все си мислех, че нещата ще се трансформират и стандарта ще се увеличи и, че такива земетресения в Европейския съюз няма да има. Либерализмът е хубаво нещо, тъй като дава по-голяма независимост. В момента съгласно мен няма мощни водачи и водачи, сподели в предаването "Офанзива с Любо Огнянов”, Владимир Кисьов.

Следихме и дебата тази седмица. Тези водачи в Европа в последна счете не се разграничават доста в мисленето си за бъдещето и се опасяват да изразят по-особено мнение, сподели още той.

Залитащи към руския съюз има и в България. Има както представители от най-голямата опозиционна партия, по този начин и от други формирования, съобщи Кисьов.

Виждате, че Съюз на демократичните сили не са си купили нищо от ГЕРБ. Те имаха едно мислене. Това обединяване беше подбудено и от Европа. Мисля, че не на вятъра в своите клипове и други претенденти завъртяха по най-недостойния метод лъвчето в техните клипове, сподели още той.

Много малко от претендентите за депутати знаят защо отиват и какво ще вършат в случай че бъдат определени. Други пък желаят Европа да бъде на една скорост и да бъде на нациите. Трябва да се влага разсъдък във всички диалози, сподели Кисьов.

Най-много би трябвало да се тормози лидерката на листата на социалистите, тъй като тя има офшорни компании и къщи. Като приказваме за честност, непрестанно се приказва от тези хора, а би трябвало да наведат глава.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР