Преди 20 години и поне 50 килограма назад, актьорът Любо

...
Преди 20 години и поне 50 килограма назад, актьорът Любо
Коментари Харесай

Любо Нейков коментира работата си със Слави: Помня само хубавите моменти и е добре, че човекът е устроен по този начин

 Преди 20 години и най-малко 50 кг обратно, артистът Любо Нейков е изглеждал по този начин при започване на тв кариерата си. Той сподели самичък персоналната си фотография от първия снимачен ден (в " Шоуто на Слави " ) с клапа в ръка по време на празничната стратегия за юбилея на bTV.

" Стана ми благо какъв съм млад и зелен. Помня единствено хубавите моменти и е добре, че индивидът е организиран по този метод ", сподели Нейков пред водещите Деси Стоянова и Николаос Цитиридис. Евтим Милошев пък добави, че в тези години в 10 и половина вечерта по малкия екран не е предавано нищо, даже bTV не е имала още 24-часова стратегия.

Нейков, Милошев и сценаристът Иван Спасов стоят в основата на най-дългогодишното комедийно предаване у нас, както и на най-дълго траялия комедиен сериал в България до в този момент – " Столичани допълнително ". Те си спомниха занимателни моменти от времето на първите серии, когато един ден, дружно със сценаристите били на балкона и станали очевидци на преживелица с един пицар, долу на улицата. Когато някой си изхвърлил боклука през балкона върху него, той се развикал към цялата кооперацията нагоре, че всички са като " Столичани допълнително ", че сериалът е изработен за тях, за такива простаци като тях. Сценаристите били втрещени и изумени. След няколко дни пък чули, че полицията е направила акция с кодово наименование " Столични допълнително " и тогава към този момент разбрали, че очевидно сериалът в действителност има триумф.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР