Преди 2 години и половина бившата беквокалистка на Ку-ку бенд

...
Преди 2 години и половина бившата беквокалистка на Ку-ку бенд
Коментари Харесай

Защо Нели Петкова крие мъжа си?

Преди 2 години и половина някогашната беквокалистка на „ Ку-ку бенд ” Нели Петкова стана майка на дребния Даниел, само че пази в загадка бащата на сина си и заобикаля да приказва за него .

За разлика от множеството си колежки, 36-годишната певица не изнася никаква информация за персоналния си живот и не разгласява фотоси от фамилния списък в обществените мрежи. Нели не се появи на нито едно обществено събитие с него, обяснявайки, че обичаният й не обича светската суетност. Оказва се, че певицата има основателна причина да го крие.

Американецът Джералд Грийн е финансист,

занимава се с телевизия и продуцентство и е с към 20 години по-възрастен от Нели. След 11 години брак с българка и две деца, Джеф зарязал фамилията си, развел се и заживял с певицата. Заради мистерията, в която бе обвила бащата на рожбата си,  след раждането на Даниел в столичната клиника „ Надежда ” на 15 август 2017 г, плъзнаха най-различни версии. Според едни някогашната беквокалистка станала самотна майка, съгласно други таткото бил фамилен. Някои даже заподозряха, че Нели скрито е родила правоприемник на някогашния си шеф Слави Трифонов, с който имали любовна случка. Никой от познатите на певицата не е виждал американецът Джералд, с който Нели имала връзка в продължение на 4 година

Джеф се влюбил в нея по време на неин гастрол в Щатите преди 4 години.

Там общи познати ги показали един на различен, те изпитали благосклонности, само че не се влюбили от пръв взор. Известно време се срещали единствено като другари, опознали се, харесали се и любовта пристигнала. Джеф делял времето си сред родината си и нашата страна. Нели също пътувала до Съединени американски щати. Заради разликата във възрастта им певицата не желала да провокира мнения, че връзката й е по сметка. „ Двамата с него имаме съвършенно разнообразни ползи, само че намираме метод да сме дружно макар всички задължения. Той е толерантен и съумява да уравновеси моя избухлив характер. В същото време е доста занимателен - майтапи се с мен и не ме оставя да се взема на съществено ”, разкрива певицата.

Заради пандемията от ковид фамилията се е изолирало в София. В обществените мрежи чужденецът постоянно разгласява фотоси от пустите улици на столицата и недоволства от мръсния въздух. Джеф постоянно следял равнището на фините прахови частици и съветвал своите другари в чужбина да не посещават България през зимата, когато въздухът е най-мръсен, написа " Уикенд ". 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР