Преди 116 дни коронавирусът дойде в България. Заразата постави на

...
Преди 116 дни коронавирусът дойде в България. Заразата постави на
Коментари Харесай

Какво предсказват ясновидци и астролози за коронавируса и кризата около него

Преди 116 дни коронавирусът пристигна в България. Заразата сложи на тестване както стопанската система на страната, по този начин и душeвността на хората. В търсене на отговорите по отношение на пандемията мнозина обърнаха взор към свръхестественото и започнаха да се допитват до ясновидци, нумеролози и астролози, разкава.

„ Хората постоянно са се обръщали към свръхестественото, към невидимото, към незримото, защото това е заложено във всеки един от нас – без значение дали има вяра в Бог и като цяло в религията ”, споделя кармичният нумеролог Роберто Методиев.

„ Когато сме възнамерявали близкото си бъдеще, само че всичките ни проекти се разрушават, неизбежно се напрягаме, подвига се равнището ни на тревога и надлежно всеки от нас търси своя метод да се оправи с това ”, разяснява астрологът Оксана Хорват-Станчева.

Мерките, които лимитират напредването, са един от мотивите за депресивните положения. Хората стартират все по-често да се допитват до медиуми и астролози за това дали ще запазят работата си, дали ще оцелее бизнесът им и какво е добре да създадат, с цел да избегнат усложненията. Интересуват се и за бъдещето на любовния си живот.

Ясновидци и нумеролози са на друго мнение за повода за появяването на ковид.

„ Той е провокиран от мръсотията на хората – първо в душите им, по-късно - в държанието им ”, безапелационен е Роберто Методиев. Ясановидката Гюкчен пък счита, че пандемията от COVID-19 е основана изкуствено още през март 2019 година, с цел да се прикрие икономическата рецесия в света.

А на може би най-важния въпрос – по кое време ще пристигна краят на пандемията, прогнозите са от умерено оптимистични до извънредно песимистични. Николета и Гюкчен споделят, че ще живеем с вируса още 3-4 години. Според Роберто той ще си отиде до половин-една година.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР