Преди 10 години, след 30 години съпротива британското военно министерство

...
Преди 10 години, след 30 години съпротива британското военно министерство
Коментари Харесай

Британските тайни за НЛО

Преди 10 години, след 30 години опозиция английското военно министерство разсекрети документи, които демонстрират, че деликатно е изучавало всеки сигнал за неидентифициран летящ обект.

ВИЖТЕ КАДРИ, ЗА КОИТО съдебна експертиза ТВЪРДИ, ЧЕ СА ИСТИНСКИ СНИМКИ НА НЛО

И до през днешния ден част от разкритите документи пораждат повече въпроси от колкото отговори.

Предполага се, че огромна част от архивите са били унищожени, преди да станат обществено притежание.

Никога до тогава английското военно министерство не е отивало толкоз надалеч в разкриването на причастността си към следствието на феномена на НЛО, както при публикуването на документите, разкрити по Закона за свободата на информацията.

Уникални фотоси на НЛО от преди ерата на фотошоп

Руски космонавти описват стряскащи истории за космоса

Публикуваните сведения разкриват, че управляващите дълго са се опитвали да унищожат информацията в документите, предадени на Държавния списък в сходство с "30-годишното предписание ".

Вижте повече за английските секрети за НЛО във видеото нагоре

Това демонстрира какъв брой огромен е бил ползата на военното министерство към всички сигнали за НЛО.

А най-голямата загадка е съществуването на скрито поделение за НЛО към разследващото ръководство на ведомството с кодово наименование DI55.

Руски космонавти описват стряскащи истории за космоса

Хакерът, който открадна истината за НЛО от НАСА и Пентагона

Американски военни и очевидци за НЛО във Англия

Документите бяха огласени след искане, изпратено в сходство със Закона за независимост на информацията от преподавателя по публицистика в университета "Холъм " в Шефилд Дейвид Кларк и неговия сътрудник Анди Робъртс.

"Предоставените документи не оповестяват нищо за НЛО, само че демонстрират интензивността, с която Министерството на защитата е криело интереса на разследващите служби по дадения въпрос ", споделя доктор Кларк.



Ловът на тези документи стартира след настояването, подадено през 1976 година от фена уфолог Джулиан Хенеси.

Той упорства да получи достъп до документите на военното министерство за наблюденията на НЛО, само че желае му е отритнат.

50% от хората имат вяра, че има извънземни

Какво ужаси канадски фермер преди 43 години

През 1983 година поради неточност на служител описът на получателите, в който участва DI55, не бе конфискуван от огласените документи, свързани с НЛО, тъй че уфолозите започнаха да задават въпроси.

"Естествено от този момент хората започнаха живо да се интересуват какво е това DI55, с какво се занимава тази организация и до каква степен тя е обвързвана със протичащото се ", споделя доктор Кларк.

Най-накрая DI55 реши да разкрие пред обществото истината за своята активност.

"Настойчивостта, с който те унищожаваха всякакво споменаване на водещата роля на разследващото ръководство в следствието, ни кара да допускаме, че са имали какво да крият ", счита лекар Кларк.

Разкриха тайната на „ извънземното” от Керч

"Анонимните ": НАСА разкрила извънземен живот

По-късно ролята на DI55 бе просторно разказана в отчет, оповестен от Кларк през май и възложен на редакцията на вестник "Гардиан ".

В документа от 500 страници са събрани всички сведения, известни на подразделението за НЛО, или, както избират да ги назовават във военното министерство, за "неидентифицирани атмосферни феномени ".

В тях има над 10 000 свидетелства на очевидци.

Съобщава се, че съществуването на НЛО е неоспоримо, само че множеството наблюдения се изясняват с "възпламенявания на плазмата ", произлизащи при "сходни климатични условия заедно с висока магнитна интензивност ", или метеоритни дъждове.

Вижте повече за английските секрети за НЛО във видеото нагоре

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още вести харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР