Преди 10 години българката Наргис Айдън Салим изчезва безследно в

...
Преди 10 години българката Наргис Айдън Салим изчезва безследно в
Коментари Харесай

Българката Наргис изчезва в Германия преди 10 г., миналият месец рибар открива останките й

Преди 10 години българката Наргис Айдън Салим изчезва безследно в Германия. Въпреки че десетки проверяващия я търсят, а със случая се захваща и даже отдел „ Убийства “ на полицията в Хамбург, по този начин и никой не съумява да я открие.

В началото на месец март 2013 година тя е забелязана за последно. До в този момент.

На 15 януари риболовец хвърля въдицата си във водите на канала Ернст-Аугуст в Хамбург. Когато я издърпва, на нея има дамски чехъл с остатъци от кости по него. Така останките на Наргис най-сетне са откирити.

29-годишната Наргис живеела в квартал „ Вилхелмсбург “ в Хамбург, прочут с това, че е населяван от доста турски имигранти. Първоначално околните й хора в Германия смятат, че момичето е отпътувало за България, с цел да посети фамилията си.

Родителите й обаче нямат контакт с нея.

Наргис е оповестена за търсене от немската полиция, която популяризира нейни фотоси. В квартала й са разлепени плакати, само че месеци наред няма диря от дамата, а през октомври казусът е стихотворец от отдел „ Убийства “. Още тогава проверяващите имат вяра, че Наргис е мъртва.

Повод за това им дава информацията, че момичето е имало връзка с 5 години по-възрастния от нея турчин Ченгиз, който е фамилен и татко на две деца. Няколко месеца преди изгубването на Наргис двамата се разделят. Инициатор за това е самият Ченгиз, до момента в който дамата упорства връзките им да продължат.

Бившият ухажор се трансформира в главен обвинен и е арестуван от полицията, а в дома му е открит револвер. Полицията провежда огромно търсене на тялото на изчезналата в естествен резерват край Хамбург, в което вземат участие 150 чиновници. То обаче не дава резултат и е прекъснато. Без мъртвец на Ченгиз на могат да бъдат повдигнати обвинявания и той е освободен, пищат от „ Дарик “.

Откриването на останките

В неделния ден на 15 януари риболовец хвърля въдицата си във водите на канала Ернст-Аугуст в Хамбург. Когато я издърпва, на нея има дамски чехъл с остатъци от кости по него. След това мъжът вади от водата и найлонов плик с още кости. Веднага се обажда на полицията, която отделя региона. Започва претършуване по дъното на канала, което продължава няколко дни. Водолази намират череп, кости и втора обувка.

Заключението на правосъдните медици за откритите в канала край Хамбург човешки остатъци е, че те са на изчезналата преди 10 години Наргис Салим. Подозренията още веднъж се насочват, към нейния някогашен ухажор Ченгиз. От няколко месеца обаче той не е в Германия. Разследващите научават, че при започване на февруари мъжът възнамерява да лети от Истанбул за Хамбург. На немското летище го чакат служители на реда с белезници. В момента 43-годишният Ченгиз се намира в ареста, където евентуално ще дочака началото на процеса против него.

 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР