Преди 1 година Кирил Петков и кръг, които се провъзгласиха

...
Преди 1 година Кирил Петков и кръг, които се провъзгласиха
Коментари Харесай

Николай Павлов: Отстраниха ме от „Булгаргаз“, за да вкарат посредниците

Преди 1 година Кирил Петков и кръг, които се прогласиха за специалисти, сътвориха една неистина по какъв начин управлението на „ Булгаргаз “ сме лимитирали азерския глас, това беше направено, с цел да бъда отхвърлен от властта, която заемах и с цел да могат да влязат медиаторите. Отстранен беше и доцент Иван Иванов от КЕВР. Вкарването на медиаторите беше невероятно без да бъдем отстранени от „ Булгаргаз “ и КЕВР. Това сподели от парламентарната естрада претендентът за министър на енергетиката Николай Павлов, съобщи кореспондент на БГНЕС.

„ Сега те и техните политически настойници треперят, тъй като ще бъдат разобличени, тъй като ще им бъде потърсена сметка и ги е боязън, тъй като истината ще излезе нескрито “, съобщи Николай Павлов. По думите му към сегашния месец има задължения от 1,2 милиарда

„ Пазарът беше разрушен “, безапелационен е той и добави, че никой не желае слаб и беззащитен съдружник. „ Булгаргаз беше гръбнакът на българската стопанска система, осигуряваше конкурентност на българския пазар и осигуряваше най-малко 1 милиарда, който влизаше в стопанската система “, изясни Павлов и посочи, че е предотвратено заплащането на неустойки.

„ Газовата връзка беше още непостроена. Г-н Кирил Петков, вие от тази естрада на 4 май дадохте дума, че газопроводът ще бъде издигнат и България ще получава азерски газ в цялостните му количества, нито беше издигнат на 1 юли, нито България получаваше количествата “, заяви той.

„ С този анекс вие не договорихте нито един киловатчас “, обърна се той към някогашните ръководещи. Николай Павлов е безапелационен, че „ народът би трябвало да знае, че две трети, които ги получиха от Азербайджан, ги получиха на четири пъти по-висока цена “, или това са 1 930 000 $.

„ Покачвайки цената, вие покачихте и банковата гаранция, което значи нови 100 млн. $ “, разгласи той. 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР