Предградията ще престанат да бъдат предградия, икономиката ще затъне в

...
Предградията ще престанат да бъдат предградия, икономиката ще затъне в
Коментари Харесай

Тръмп рисува апокалиптична картина, ако Байдън победи на изборите

Предградията ще престанат да бъдат покрайнини, стопанската система ще затъне в най-дълбоката криза в историята, а полицейските отделения ще престанат да съществуват в Съединени американски щати. По-възрастните американци ще бъдат изоставени сами да търсят метод по какъв начин да претърпяват без отопление, климатици и електричество.

Това ще е апокалиптичната картина на живота в Америка, съгласно президента Доналд Тръмп, в случай че в Белия дом се настани демократът Джо Байдън.

" Той ще ви засипе с регулации, ще разтури вашите полицейски сектори, ще отстрани нашите граници, ще конфискува вашите огнестрелни оръжия, ще ликвидира религиозната независимост, ще унищожи вашите покрайнини ", сподели Тръмп в едно от многочислените си изказвания по адрес на Байдън в акцията през последните седмици. Тръмп нормално насочва своето предизвестие за ориста на предградията, когато популяризира личното си решение да ликвидира федералните регулации, с които се урежда обезпечаването на жилища за хората с ниски приходи в предградията.

Реториката по време на акцията постоянно се разгорещява и хиперболизира, защото претендентите се мъчат да се възползват от всяко допустимо преимущество преди изборите.

Експерти споделят, че насаждането на боязън по отношение на съперника по предписание е основен мотивиращ фактор зад сходно говорене, когато претендентите се пробват да посочат на гласоподавателите причина да отбележат тяхното име в бюлетината.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР