Пределно ясно ни е, че в днешно време хората правят

...
Пределно ясно ни е, че в днешно време хората правят
Коментари Харесай

Защо жена облиза тоалетна чиния

Пределно ясно ни е, че в днешно време хората вършат какви ли не дивотии, с цел да станат известни или просто да завоюват повече почитатели в обществените мрежи.
 Коронавирусът, тоалетната хартия и за какво се презапасяваме с нея
Защо се запасяваме с тоалетна хартия

Психология на суматохата

Понякога обаче нещата излизат отвън надзор и биват прекрачени всевъзможни граници. Един подобен образец е инфлуенсърката Ейва Луис .

В обществените мрежи бързо се популяризира малко клипче, напряко за TikTok, в което 22-годишната американка показва какво е coronavirus challenge .

Виждаме по какъв начин Луис е приклекнала над тоалетна паница в аероплан и облизва седалката. Да, допускаме, че освен ние сме в ступор.

Please RT this so people can know how to properly be sanitary on the airplane pic.twitter.com/x7GX9b4Lxc
— Ava Louise (ig @avalouiise) (@realavalouiise) March 14, 2020
Разбира се, дейностите ѝ бяха посрещнати от вълна от неодобрение в обществените мрежи. В профила си в Twitter Ейва Луис написа, че е облизвала задните елементи на мъже, тъй че не схваща по какъв начин сегашната ѝ постъпка е по-лоша или друга.

Тя счита, че няма по какъв начин да се разболее от ковид по този метод, тъй като е ваксинирана като гейовете и богатите русокоски, които се продават за пари.
 Коронавирусът, Pornhub и безплатният абонамент за италианците
Подаръкът на Pornhub за италианците

Oтново в десетката

Пред Insider Ейва Луис споделя, че е облизала седалката на тоалетната, тъй като не може да одобри, че коронавирусът е по-известен от нея.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР