Предчувствие за гражданска война? Такава публикация в личния си профил

...
Предчувствие за гражданска война? Такава публикация в личния си профил
Коментари Харесай

Силни страсти във Facebook за протестите, разговор дори за гражданска война

" Предчувствие за революция "? Такава обява в персоналния си профил във Фейсбук пусна основният редактор и притежател на уеб страницата OFFnews Владо Йончев.

Йончев стори това малко преди среднощ, по времето когато жандармерията се намеси на Автомагистрала " Марица ", където имаше обсада - при Граничен контролно-пропусквателен пункт " Капитан Андреево ". Но мненията със сериозен звук под обявата като цяло изключват такава страшна опция, много хора са на мнение, че всичко в цялата обстановка е нагласено.
Един от главните основатели на блокадата - юрист Николай Хаджигенов, част от така наречен Отровно трио, също е много ядовит в профила си във Фейсбук. Според него, цели 44 коли на Министерство на вътрешните работи са употребявани за транспортиране на чиновници на силите за сигурност " против неколцина мирни жители ". Снощи се появи информация за 128 служители на реда и жандармеристи, до момента в който блокадата беше направена от доста по-малко хора - към 30-тина.
Хаджигенов беше много ядовит: " Колко хубаво, че не сме терористи - закъсали са го в Министерство на вътрешните работи ". Той добави пред Нова телевизия и, че " свободата има цена и всеки един от нас би трябвало да я заплати ". В момента придвижването по Автомагистрала " Марица " е изцяло възобновено, има и полицейски екипи.
Сподели с твоите другари
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР