Предаването за участниците в “Игри на волята” приключи и те

...
Предаването за участниците в “Игри на волята” приключи и те
Коментари Харесай

Обиди И Блокаж Между Участници В “игри На Волята” И След Предаването

Предаването за участниците в “Игри на волята” завърши и те от дълго време са в действителния живот, само че свадите не стихват, видя Secret.bg.

Стоян от прабългарите и Марешка от славяните се хванаха за косите, само че този път в обществените мрежи. Спасителят е помолил плеймейтката да му популяризира профила в Инстаграм, с цел да добие повече почитатели.

Това се оказва задоволително за лютата чеченка, която го подхваща. “Ти добре ли си ве, ти псуваше и наскърбяваше, а в този момент искаш да ти върша реклама. Аз съм ти била в устата ве, двуличник. Мислиш, че не знам?”, подрежда го Марешка.

“Ей, ей, я да внимаваш по какъв начин ми приказваш. След това грозно поведение и липса на възпитание… Виж си синхроните”, отвръща Стоян, само че плеймейтката му припомня, че има повече почитатели от него и го блокира.

Тя популяризира чата им, изтъквайки, че Стоян е желал да го популяризира и тя по този метод приканва приятелите й да го последват. Очаквано под поста заваляха обиди и квалификации против прабългарина.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР