Предаването стартира с обзор на най-важното във футбола и волейбола

...
Предаването стартира с обзор на най-важното във футбола и волейбола
Коментари Харесай

Спортен обзор с Ралица Караджова и Инес Павлова | В темпото на Кари, 15.04.2023

Предаването започва с преглед на най-важното във футбола и волейбола от миналата седмица. Разговаряме с журналистката Инес Павлова и коментаторката на футболни мачове Ралица Караджова .

„ Волейболният тим на ЦСКА този сезон влиза в международната история, тъй като е една цялост от млади и опитни волейболисти, като в ЦСКА с няколко, въпреки и с игрови минути и точки е част от състава и най-възрастният настоящ волейболист в целия свят – става дума за Ивайло Стефанов, който тази година ще стане на 50 години, а единствено преди няколко дни направи 36 години кариера “, сподели Инес Павлова.

„ От 2004 година започнах работа в радиото – явих се на конкурс, утвърдиха ме и ми дадоха късмет. Пуснаха ме в дълбокото и аз взех, че се оправих. Винаги съм знаела, че желая да върша това и когато още в учебните години ме питаха каква ще стана след края на спортната ми кариера – аз отговарях състезателен публицист и в частност футболен коментатор. Всички гледаха малко необичайно и невярващо, само че за 18 години към този момент в радиоефира съм изкоментирала ужасно доста мачове, само че това ще ми е дебют. Ще употребявам клишето на футболистите – ще дам всичко от себе си да оправдая доверието, само че има напрежение “, показа Ралица Караджова, която ще бъде коментатор на безконечното дерби Левски – ЦСКА.

Целия диалог вижте във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР