Предаването стартира на 13 април, петък и ще се нарича

...
Предаването стартира на 13 април, петък и ще се нарича
Коментари Харесай

Диков започва предаване по Евроком

Предаването започва на 13 април, петък и ще се назовава „ Евро ДикоФ “. То ще продължава два часа – от 20 до 22 часа.

„ Всеки политик, магистрат, всеки, който се опасява от неуместни въпроси, има от какво да се тормози – съобщи Диков пред водещия Николай Колев.

- В същото време всеки, който има чист бизнес и няма какво да крие, няма мотив за терзания. Телевизия „ Евроком “ остана единствената медия, в която може да се чуе истината, да се чуят неща, които на други места са неразрешени. Неслучайно България е на 109-о място в рейтинга по независимост на словото в света. А преди години бяхме на 39-о. “, съобщи Диков.

Сашо Диков разкри и аргументите за приключването на връзките си с телевизия BIT, както и продажбата на тази медия.

„ За няколко месеца тази телевизия доближи четвърто място по доверие, след трите водещите малките екрани у нас – сподели Диков.

– Собствениците бяха наясно, че вършат бизнес-проект, който дълго време ще се изплаща. Събрахме отличен екип, само че тогава „ здравите сили “ видяха опасността в честната публицистика. Първо заплашиха притежателите, след това минаха на разновидността „ морков “ и му предложиха съществени пари. “, съобщи Диков.

След като си потегли от BiT, Диков разгласи, че ще работи за "Шоуто на Слави " и даже снима в Народното събрание материали за предаването. Изглежда обаче е трансформирал проектите си.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР