Предаването, посветено на любовта Един за друг“ ни изненадва приятно

...
Предаването, посветено на любовта Един за друг“ ни изненадва приятно
Коментари Харесай

Коалициите в "Един за друг": Радина или Александрина са най-мразените жени?

Предаването, отдадено на любовта „ Един за различен “ ни изненадва прелестно с комични и сантиментални моменти, само че в последните два епизода ясно си проличаха и ниските пристрастености в къщата. Естествено, че първи за косите се хванаха дамите и разделянето към този момент е прекомерно очевидно. То си пролича в Епизод 11, когато двойките трябваше да гласоподават дали в къщата да останат Феодор и Александрина или Милена и Цветелин.

Най-амбициозната двойка в риалитито Радина и Петър от дълго време дърпат конците и печелят всяка игра и това не се нрави на никой във Вилата на любовта. Петър непрекъснато акцентира по какъв начин той ще е любимец, само че откогато в играта влязоха известните влогъри Кристина и Артьом проектите му мощно се разклатиха и това докара до много съществени спорове и разделяне.

Виж още: Като Кайли Дженър: Джия от " Ергенът " нажежи пристрастеностите до алено с рокля

Начело на двата враждуващи лагера застанаха Радина и Петър, които отритнаха довчерашните си другари Фео и Александирна и привлякоха в групичката си Виктория и Явор. Към тях незабелязано се причислиха и младата двойка Десислав и Габриела.

От другата страна на барикадата са Криси и Артьом дружно с Фео и Александрина, които завоюваха на своя страна Димана и Христо, Галина и Владимир и Поля и Здравко. Ясно е, че враждата се води сред дамите с най-изявен темперамент в къщата – устатата Алекс, свръхамбициозната Радина и Кристи, която не пада по тил и в никакъв случай не се предава. Ванката и Сани и Викси и Георги още се стремят да запазят индиферентност, само че не се знае до по кое време. Радина загатна, че точно половинката на Фео е отговорна за всички интриги и за цялото разделяне. За в този момент почитателите са единомислещи, че и двете не си поплюват. Те към този момент може обаче да се успокоят, тъй като Радина и Фео отпаднаха от надпревата за играта. 

Виж още: 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР