Предаването на управлението ще бъде спокойно и дано редовното правителство

...
Предаването на управлението ще бъде спокойно и дано редовното правителство
Коментари Харесай

Донев не съветва ротационния кабинет да прави чистки

Предаването на ръководството ще бъде умерено и нека постоянното държавно управление да продължи с ръководството на страната по този начин, както служебното държавно управление. На това се надява служебният министър председател Гълъб Донев, който приказва пред публицисти в Народното събрание преди Денков/Габриел.

По думите му поръчката, която бе дадена за чистка в администрацията и службите, е неработещо решение. Държавните чиновници са тези, които вършат страната и държавните системи да работят тогава, когато политическата система е в неспособност да се оправи с провокациите и да излъчи постоянно държавно управление. Това, което бе обещано като поръчка не го предлагам на нито един министър-председател и на нито един министър, акцентира Гълъб Донев.

Той е подготвен от момента, в който е поел поста на длъжностен министър председател, да го съобщи на постоянния министър-председател от постоянното държавно управление. Най-важно е за България да има работещо държавно управление с парламентарна поддръжка, настоя Донев и добави, че това, което е значимо да бъдат тези, които слагат българските жители. Това, което хората чакат от кабинета е да нарушава проблеми, а проблеми в страната има, посочи служебният министър председател.
 Служебните министри не са подписвали кървави писма
Служебните министри не са подписвали кървави писма

Кухи опорни точки са съгласно Пулев изказванията, че кабинетът обслужва непознати ползи

Той уточни, че всички системи в страната действат обикновено. Направихме по този начин, че всички уязвими групи от обществото да получат поддръжка от страната на страната, България да стане сигурен център на непоклатимост за газовите доставки в Европа, направихме по този начин, че туризмът да се класира на шесто място, изброи Гълъб Донев.

Той увери, че няма закъснение по нито една от стратегиите и по плановете по европейските стратегии, както и по Плана за възобновяване и резистентност.
 Габриел удовлетворена, че с Денков посочили евроатлантическа ориентировка
Габриел удовлетворена, че с Денков посочили евроатлантическа ориентировка

С разговор, разсъдък и самообладание може да се реализират резултати

Гълъб Донев акцентира, че, какъвто го е приело постоянното държавно управление през юли 2022 година Това е бюджетът, който тогавашният парламент утвърди. Това, което служебното държавно управление предложи като бюджет, нито една партия не го поддържа

Донев прикани новите ръководещи да бъдат рационални и да работят в полза на България на всички места по света. Той показа, че му е било мъчно като длъжностен министър председател, само че с горделивост и наслаждение ще си тръгне от поста и ще съобщи ръководството на идващия министър-председател. Донев се надява повече да не се постанова да е длъжностен министър председател.
 Радев: Борисов подарява цялата власт на Политическа партия
Радев: Борисов подарява цялата власт на Политическа партия

Депутатите ще покажат дали са с ампутирано достолепие, съгласно президента
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР