Предаването На кафе“ е получило последен шанс от Нова тв

...
Предаването На кафе“ е получило последен шанс от Нова тв
Коментари Харесай

Нова тв даде последен шанс на Гала

Предаването „ На кафе “ е получило финален късмет от Нова тв да си вдигне рейтинга, в противоположен случай, това ще е краят му и нов сезон няма да има. В случай, че се провали, медията ще мисли за нещо друго, което да запълни ефира.

 

И въпреки от старта му да са минали 23 години, Гала признава, че към момента се вълнува преди старта на всеки нов сезон. При все, че мълвата носеше, че този сезон „ На кафе “ ще е с нови панелисти, с изключение на студиото, феновете не видяха други промени. От една страна това е добре, тъй като не са разочаровали върлите им почитатели. Факт е обаче, че без нови лица надали биха могли да привлекат нови фенове. В същото време е общоизвестен фактът, че предаването отстъпва доста съществено по рейтинг на „ Преди обед “ по bTV.

 

Ако тя и екипът й не съумеят да стопят тази преднина на „ Преди обед “, то сезон 2023/2024, може да се окаже финален за „ На кафе “.  Към момента медията няма план, който да запълни празнината след свалянето на предаването, само че са уверени, че ще се намерят продуценти, които да предложат свежи хрумвания.

Инфо: Уикенд

 

Тагове: Гала „ На кафе “ Нова тв „ Преди обед “ btv
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР