Предаването Култура.БГ по БНТ остава без двама от тримата си

...
Предаването Култура.БГ по БНТ остава без двама от тримата си
Коментари Харесай

Александра Гюзелева и Димитър Стоянович от „Култура.БГ по БНТ са свалени от екран

Предаването „ Култура.БГ " по Българска национална телевизия остава без двама от тримата си водещи. Александра Гюзелева и Димитър Стоянович са свалени от екран. Гюзелева удостовери новината пред „ Площад Славейков " - сайта за просвета, написа cross.bg .

В редакцията на утринното културно предаване на публичната телевизия в понеделник получили заповед от генералния шеф Емил Кошлуков, че до края на изключителното състояние техен изпълнителен продуцент ще бъде водещата Ана Ангелова. А през днешния ден директният им шеф Йоана Левиева-Сойер уведомила устно Гюзелева и Стоянович, че за същия интервал водещ на предаването ще бъде само Ангелова. Заповед в писмен тип за свалянето им от екран към момента не им е връчена.

Заради изключителното състояние Нова отстранява от ефир и репортерката Галя Щърбева и водещата на „ Събуди се " Мирослава Иванова, заяви през днешния ден „ Свободна Европа ". Като аргументи за това са посочени „ изключителното състояние " и „ икономии " в медията. От малкия екран са им обяснили, че би трябвало да създадат 30% съкращения. Затова се възползват от члена в Кодекса на труда, въведен с изключителното състояние.

„ Първо ни смъкват от екран за 15 дни, а по-късно имаме опция да се запишем на трудовата борса ", разясняват импровизирано публицистите от Нова.

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 MrBean (преди 3 минути) Рейтинг: 28032 | Одобрение: 4507 От Културата забавни са Стоянович и Заимов,момите са малко `пош` Напиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР