Предаването Игри на волята навлиза във финалната си фаза. Много

...
Предаването Игри на волята навлиза във финалната си фаза. Много
Коментари Харесай

Любов в "Игри на волята": Дени и Рълев - заедно преди формата

Предаването " Игри на волята " навлиза във финалната си фаза. Много скоро ще стане явен и спечелилият, който ще грабне 100 000 лв.. За никой не е загадка, обаче, че това ще бъде, които неотдавна отвори личен кабинет в София и очевидно към този момент е " наместил " облагата си.

Наши източници ни споделят и други забавни обстоятелства за бъдещия успехите. Той и русокосата Денислава са новата световна двойка, за която всички знаят, само че и пазят тайната им.

Двамата са дружно още преди формата, което покачва шансът им за победа - в борбата за парите и любовта на феновете се борят - освен майка и щерка, само че и новото попълнение в фамилията - младият доктор Иван.

Планът, майка, щерка и шурей да играят дружно и да повдигнат победител явно е координиран с продукцията, тъй като на тримата им се обезпечава чувствителен съпорт.

Нагласено ли е предаването? Оставаме този коментар на Вас.

Преди няколко дни Никол Дунев показа фотография на Инстаграм стори на Дени и Рълев и ги тагна. Тя беше написала „ Road buddies “ и беше поставила алено сърчице емотиконка.

Явно тримата са се запътили на някъде. Рълев е зад кормилото, а до него е Дени. Изведнъж обаче Никол изтри сторито си .

Очакваме края на формата, с които евентуално ще се разкрие и любовта на двамата спортисти.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР