Предаването е с критично нисък рейтингСлуховете, че ВИП Брадър слиза

...
Предаването е с критично нисък рейтингСлуховете, че ВИП Брадър слиза
Коментари Харесай

В „Игри на волята“ нямат воля за втори сезон

Предаването е с сериозно невисок рейтинг

Слуховете, че „ ВИП Брадър ” слиза вечно от екран се оказаха мощно пресилени. Новото приключенско предаване „ Игри на волята ”, което замести риалити шоуто в ефира на Нова тв, е цялостен неуспех с сериозно невисок рейтинг, издават хора от медийните среди.

Вече е 100% несъмнено, втори сезон няма да има и обичаният на феновете Голям брат ще се завърне с цялостна мощ следващата година. „ Хората желаят представление и интриги! Само „ Биг Брадър ” може да им ги даде! ”, разясняват телевизионни фенове. Те дефинират новото предаване „ Игри на волята ” като нескопосана версия на „ Сървайвър ”.

Нито един от участниците не съумя да притегли нужния интерес, макар огромните упования. Много рецензии отнесе и водещата Алекс Сърчаджиева, която чете анонсите като лапнала „ радостно хапче ”. Същевременно конкурентното шоу „ Фермата ” има близо 4 пъти по-висок рейтинг, което вбесило босовете на Нова тв. Най-вероятно поради зрелищния неуспех ще си тръгне някой от програмните мениджъри на канала, благословил плана.

Още при анонсирането му множеството експерти бяха безапелационни, че шоуто мъчно ще успее да повтори триумфа на „ ВИП Брадър ”. Вече е ясно, че „ ВИП Брадър ” ще се завърне, макар плъзналите слуховете, че напуща телевизионния ефир вечно.

След финала на последния сезон продуцентите оповестиха, че към този момент не виждат смисъл в предаването, но феновете са безапелационни, че желаят да го гледат. Един от проблемите с рестарта на „ Големия брат ” е обвързван с възможните участници. Голяма част от в действителност известните персони отхвърлят да се включат в риалити шоуто от боязън да не се изложат, други пък към този момент участваха по няколко пъти и омръзнаха на аудиторията.

Освен това множеството упорстват за големи възнаграждения, които малкия екран все по-трудно съумява да отдели от бюджета си. Говори се, че най-популярното риалити шоу в историята на българския ефир гълтало по 4 милиона лв. годишно.

Заради сравнителния крах на последния сезон Нова тв взе решението да си спести този разход, но „ Игри на волята ” удари дъното по рейтинг за горе-долу същата сума. Жадните за сеир фенове към този момент са се затъжили за „ ВИП Брадър ” и се надяват следващата година още веднъж да видят Ники Кънчев в ролята на водещ.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР