Предаването „Черешката на тортата” припомни странната и не особено успешна

...
Предаването „Черешката на тортата” припомни странната и не особено успешна
Коментари Харесай

Маги Вълчанова започна отначало - slava.bg

Предаването „ Черешката на тортата” напомни странната и не изключително сполучлива изява на Маги Вълчанова като стопанка на звездните си посетители.

Носителката на купата „ Мис Вселена България 2000г.” посрещна певиците Лора Караджова и Сантра, артистът Даниел Ангелов и основателят на именитата група „ Ревю” – Васил Гюров с три салати и бисквитена торта. За главното ядене, което претърпя промени за някои, заради алергии, гостите трябваше да оказват помощ. Най-много старания постави Васил Гюров, който трябваше да почисти 26 скариди.

„ Черешката” на вечерта бе не десерта – бисквитена торта, нито изненадата – палене на хартиени фенери на балкона, което бе прекъснато от съображения за сигурност, нито решението на Маги да следва прецизно рецепта в интернет и да подсушава листа айсберг с кухненска хартия. Красавицата сюрпризира гостите си с признанието, че поставя чесън в джобовете на децата си, когато вървят на детски празненства. Правела го срещу уроки.

Маги надали е била доста удовлетворена да гледа още веднъж епизода с присъединяване си в предаването. Най-малкото, тъй като бе извънредно обезпокоена от самото начало, а и получи серозни рецензии от гостите си, като и от началник Иван Манчев. А и когато се снима в предаването, Маги Вълчанова към момента е омъжена за предприемача Румен Георгиев. „ Имам двама сина и брачен партньор. Това е задоволително причина да бъда щастлива и усмихната”, показа миската в предаването. И въпреки всичко тя посрещна гостите във второто си жилище. „ В първото няма по какъв начин, има хора, които не могат да изтърпят цялата тази какафония, която ще настане след малко”, обясни хубавицата. Шеф Манчев тогава допусна, че има ремонт.

Днес Магдалина Вълчаванова се радва на чисто нов живот. Рестартирала го, след развода си с милионера Румен Георгиев и професионални неудачи година по-рано. Тогава трето издание на състезанието „ Мис Национален отбор”, който тя провежда, като предходните две години е подсилен от Българска национална телевизия, бил саботиран, изтъквала е Маги. Появила се даже подписка във фейсбук, че не желали да гледат подобен конкурс в народен ефир. Тази история рефлектирала върху Маги, защото имала контракти с трети лица. Трябвало да връща пари на спонсори, билети.

Днес е загърбила този сложен миг. След развода си Маги поема в напълно нова посока. Заема се да учи цифров маркетинг. Интересно й е и не среща компликации. Посещава вечерен курс и има време за активността си като персонален треньор. За задачата Маги има документ за фитнес инструктор от НСА. Тя работи като личен треньор, най-много на дами над 35 години.

Идеята й е да оказва помощ да влязат във форма на дами, които са прекомерно заети с работата, децата си и все не съумяват да стигнат до фитнес зала. Маги им икономисва време с тренировки в домашна конюнктура, а резултатите са същите като след времето, прекарано във фитнеса. Освен това хубавицата прави и хранителен режим на дамите. Маги спортува интензивно от дълго време, само че едвам неотдавна й хрумнало да трансформира пристрастеността си в специалност. Все отново тя държала и да получи тапия.

Маги е уверена, че практиката и теорията се допълват. „ Много хора си мислят, че могат и сами да упражняват, само че първоначално е нужен треньор, който да те научи по какъв начин да позиционираш тялото си, тъй като единствено с едно леко пренасяне към този момент се натоварват друга група мускули, а не желаната”, показа Маги в скорошна своя медийна изява. В свободното си време тя обича да пътува със синовете си. Единият към този момент е на 11 години, а дребният е на 6. Маги счита, че е значимо момчетата да пътуват, да срещат разнообразни хора, с цел да уголемяват кръгозора си.

В началото на март, хубавицата показа при своя медийна изява, че има мъж до себе си, само че не желае да разяснява. За развода пък съобщи, че няма съответна причина. Днес Маги явно е загърбила освен несполуките, а и огромна част от професионалната си активност, защото се е насочила към напълно разнообразни сфери.

Повторението на епизода на „ Черешката на тортата” с нейно присъединяване въпреки всичко й напомни предходния й метод на живот. В предаването Маги показа, че за 10 години благотворителна работа има единствено една премия и доста номинации. Чувствала се малко като запълване на численост. Примерно, „ би трябвало ни категория щедрост, хайде Маги Вълчанова”. Гостите й демонстрираха схващане, само че не напълно. Лора Караджова, която бе най-критична към представянето на домакинята, съобщи, че когато човек има вяра в себе си, знае какво може, никой не може да го пипне.

И самата тя е получила оценката си от публиката. Прозвуча и мнението, че удовлетворението от благотворителната активност е най-голямата премия. Маги Вълчавано приключи присъединяване си в „ Черешката на тортата” със скромните 31 точки. Гостите й акцентираха много недостатъци. Не им хареса доста концепцията, че сами би трябвало да подредят масата, а след това да оказват помощ в приготвянето на главното ядене. Лора Караджова бе сериозна и към трите салати, които съгласно нея били вкусни, само че много елементарни и можели да се подготвят за 5 минути всяка от тях, писа Уикенд.

„ Менюто беше направено по обвързване. Не мисля, че беше вложена доста обич. Домакинята прекомерно доста се притесняваше, някак не се усещаше на място”, аргументира се Лора при даването на оценката си. Тя добави, че Маги изглеждала като „ изгубена в кухнята си”: „ Приготви ястия за 4 часа, които могат да се подготвят за 20 минути”. Все отново всички акцентираха, че ястията на Маги били вкусни.

По-резервирани бяха към потреблението на чесъна срещу уроки и към изненада с фенерите с стремежи. Васил Гюров разгласи, че е срещу фенерите, тъй като „ замърсяват морето и има заплаха от пожар на гори”. Актьорът Даниел Ангелов пък съобщи, че паленето на фенери с стремежи е по-приемливо, когато имаш къща, а не в градска среда. „ Искате ли всички да се откажем, с цел да не запалителен... Не знам накъде ще хвръкне с този вятър”, предложи най-после Маги. Само Лора пусна фенера си. „ Разби се долу. Не го възпламених, несъмнено, с цел да пазим гората”, показа най-после певицата с усмивка.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР