Предаването Часът на Милен Цветков спира да се излъчва по

...
Предаването Часът на Милен Цветков спира да се излъчва по
Коментари Харесай

Нова телевизия вече няма да излъчва Часът на Милен Цветков

Предаването " Часът на Милен Цветков " стопира да се излъчва по Нова телевизия от есента . Това излиза наяве от публично прессъобщение на " Нова Броудкастинг груп " по отношение на телевизионното наличие за новия есенен сезон.
" В късния часови пояс на мястото на " Часът на Милен Цветков " малкия екран ще продължи излъчването на занимателно наличие, филми и сериали, съгласно желанията на феновете, посочени в настоящите изследвания на аудиторията ", прецизират от малкия екран.
" Нова Броудкастинг груп " дефинира програмната скица на телевизионните си канали въз основата на детайлно изследване на зрителските ползи. Данните сочат, че в късните часове аудиторията на Нова избира занимателни продукции, филми и сериали. През есенния сезон малкия екран ще заложи на подобен вид наличие на мястото на „ Часът на Милен Цветков “. Компанията насочи към водещия опция за присъединяване в друго предаване, само че той избра да се раздели с Нова ", допълват от малкия екран.
" Нова Броудкастинг груп " благодари на Милен Цветков за дългогодишното съдействие, като остава отворена за бъдещи взаимни планове ", приключва позицията на медията.
потърси за коментар водещия Милен Цветков, само че той не отговори на позвъняванията ни.
Припомняме, че през юни епизод от предаването беше свален от ефира. Една от тематиките тогава трябваше да бъде реакцията на премиера Бойко Борисов на обява в гръцките медии, че си е купил остров в страната. Тогава българският министър-председател съобщи, че ще си подаде оставката, в случай че се потвърди, че си е купил такъм имот. Тогава Нова телевизия отхвърли да е имало цензура в решението да смъкна епизода на предаването.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР