Предаването “Автограф“на телевизия Планета направи официалната телевизионна премиера на дуета

...
Предаването “Автограф“на телевизия Планета направи официалната телевизионна премиера на дуета
Коментари Харесай

Мария призна за трета сватба

Предаването “Автограф “на телевизия Планета направи формалната телевизионна премиера на дуета на Мария с съветския извършите Рамбл - “Мы кричим “. Песента се появи и в формалния канал на “Пайнер “ - PlanetaOfficial и към този момент радва феновете на изпълнителката. Срещата с Мария в “Автограф “ е в навечерието на 20-годишнината, откогато е част от музикална компания “Пайнер”, 18 години с телевизия “Планета” и 38-мия й рожден ден, който беше на 13 януари, които ще бъдат маркирани публично на 23 януари. “Празниците този път ще бъдат маркирани малко по-различно.

Като седнах да мисля, какво мога да направя този път, за мен беше една доста сложна задача. Реших да послушам вътрешното си Аз и да се насладя на този миг, като се развличам от сърце. Убедена съм, че това, което приготвям, няма да се е виждало като цяло на българската сцена. Избрала съм най-модерния и най-готиния клуб на България за показване на моето шоу. Не заложих на датата 13 януари, рождения ми ден, тъй като аз имам един човек, с който не се деля и който ще бъде доста печален, че няма да участва на 23 януари, тъй като събитието ще е късно вечерта.

Затова взех решение на самата дата 13-ти, да си споделя времето с нея, с Марая.” Мария признава, че за тези двадесет години не е оставала без мъж до себе си. Така е и сега. Според нея хората са родени да бъдат по двама. “Аз последвам строго това. Защото това е нещото, което мен ме зарежда и ми пали мотора. Така че, да имам обичан човек до себе си, е наложително. Аз не се виждам без половинка, изрично.”

И сега Мария би направила по-сериозна крачка с мъж и би се оженила още веднъж. “Това ще ми е трета женитба. Аз съм запалянко и ми харесват тези неща, притеглят ме. Има хора, които ги отхвърлят, които не харесват тази концепция, а за мен това е част от цялата страст и считам, че е редно да ми се случи отново. Така че като ми се случи трети път, ще бъда не по-малко разчувствана, тъй като всяко ново нещо е себе си и всяко последващо е ново. И в този ред на мисли, бих си го предизвикала с “двеста”. Правят ми се такива работи. Ражда ми се и второ дете. Марая е към този момент много огромна и доста мъчно я пипвам за милувки. Сега премислям тази концепция и единствено би трябвало да го реша категорично”, споделя още Мария в “Автограф”.

фотография:инстаграм мария
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР