Предателството, само по себе си, е една нечестива постъпка. Почти

...
Предателството, само по себе си, е една нечестива постъпка. Почти
Коментари Харесай

3 зодии, които НИКОГА да не предавате

Предателството, единствено по себе си, е една нечестива постъпка. Почти всеки от нас се е чувствал предаден от непосредствен човек. Болката, която изпитваме по-късно, е нетърпима. Опитваме да си разбираем какво в действителност е предизвикало индивида насреща, с цел да постъпи по подобен метод. Често обаче отговор на въпроса няма.
3 са зодиите, които в никакъв случай няма да ви предадат и които в никакъв случай не трябва да предавате. Те са индивиди с основно „ Ч ” и си коства да ги запазите в живота си като положителни другари.
Ето ги и тях:
Водолей
Мъжете и дамите Водолей са хора, родени да обичат и да бъдат обичани. Надниквайки в душата им, ще разберете, че в тях има толкоз доста добрина, че даже е удивително по какъв начин съумяват да я поберат.
Те са склонни да подадат ръка на другар и зложелател. Винаги ще ви оказват помощ да се изправите и още веднъж да стъпите на крайници, даже това да им коства прекомерно доста старания. Освен това умеят превъзходно да разсмиват, даже постоянно се иронизират.

Не ги предавайте, тъй като са правилни другари и си коства да бъдат част от живота ви. В противоположен случай всичко би изглеждало доста по-монотонно и сиво.
Дева
Девите са скъпи персони. Те са до толкоз открити, че можете да сте сигурни в тях постоянно. Не вадят скрити оръжия и не се възползват от обстановката, с цел да извлекат изгода. Те са съвършените съветници и несравнимо положителни другари.
Ще застанат на ваша страна, даже да не сте прави. Подкрепата е едно от нещата, които те издигат на фундамент. Честни и до болежка човечни, в никакъв случай не правете грешката да ги предавате.

Риби
Добродушни и цветни хора, Рибите са другари и то не какви да е, а до гроб. Те са повече от веселяци и постоянно пръскат позитивизъм. Дори на черното споделят, че има розови отражения. Предадете ли ги обаче, ще загубите прекалено много.
Ценете ги, тъй като те имат висока стойност!

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР