Предателство. Разочарование. Голяма болка е да ти забият нож в гърба. Независимо

...
Предателство.
Разочарование.
Голяма болка е да ти забият нож в гърба. Независимо
Коментари Харесай

Най-тежко е да ти забият нож в гърба

Предателство.

Разочарование.

Голяма болежка е да ти забият нож в гърба. Независимо дали измяната идва от жена, или от другар. И в двата случая си предаден от човек, който обичаш, от човек, на който имаш доверие. Всъщност няма по какъв начин да те нарани човек, на който нямаш доверие или който не обичаш. Когато обичаш, имаш упования и очаквания. Когато имаш упования и очаквания, можеш да преживееш отчаяние.

Когато ти забият нож в гърба, изпадаш в ступор. Не знаеш по какъв начин да реагираш. Трудно можеш да повярваш. После идва въпросът: „ А в този момент накъде? Мога ли да простя? “ Този въпрос би трябвало да получи своя отговор, тъй като от това зависят освен бъдещите ви връзки с този човек, само че и вътрешната ви естетика. Ако единствено си мислите, че сте дали прошка, само че в действителност не сте, ще вредите единствено на себе си – вътрешно ще се самоизяждате. Ако не можете да простите, скъсайте връзките си внезапно и дефинитивно.

Да знаете, че не е отговорен този, който ви е забил нож в гърба. Виновни сте самите вие. Вие сте се самозалъгвали. Ви сте си затваряли очите за някои явни знаци, на които в този момент към този момент може би бихте обърнали внимание. Вие сте позволили тези хора в душата си да мърсят и да грабят.

Единственият метод е да си вземеш своята поука, да научите по сложния метод един значим житейски урок и да продължите напред.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР