Предателства, измами и сплетни ни дебнат по астрологично предопределение през

...
Предателства, измами и сплетни ни дебнат по астрологично предопределение през
Коментари Харесай

Астрологията предупреждава: Няма пълнолуние през февруари - дебнат ни предателства и измами

Предателства, измами и злословия ни дебнат по астрологично предназначение през февруари. И това идва от липса на пълнолуние, споделят движимости в занаята, написа " Астро Телеграф ". В астрологията февруари без пълнолуние е прочут като месец на спокойствието, само че това в тази ситуация въобще не е положително, настояват експертите. Пълнолунието е належащо за естествения ход на събитията, с цел да се изхвърли част от насъбраната астрална сила към Космоса. Без пълнолуние месецът е недовършен и неналичието му обърква обстановката. През февруари без пълнолуние е много по-сложно да се получават добре неща, най-много обвързваните с прочувствената страна на живота. Трудно е да схванеш и другите, и света към себе си.

Затова спецовете споделят, че през февруари има доста по-голяма заплаха от изменничества, измами, злословия, лицемери и голословни искания. Февруари слага на тестване връзките ни както с околните хора, с обичаните, по този начин и с бизнес сътрудниците. За да избегнем проблемите, преди всичко е нужно да се отнасяме напълно съществено и отговорно даже към най-дребните и незначителни елементи.

Четете в рубриката ни ХОРОСКОПИ всевъзможни предсказания и пророчества.

а не възприемаме рецензията като предпочитание да ни се навреди, а като опция да си извадим изводите. Ако някой приказва неприятно за нас, е добре да си създадем разбор на аргументите и да изясним нещата, само че не и да влизаме в пряк спор през февруари, споделят астролози психолози. Най-добре е да не обръщате внимание на сплетните по ваш адрес.

Необходима е примес от дипломатичност и интензивно взимане на решения. На 15 февруари у нас, няколко минути преди среднощ, идва новолунието, което се пада в съзвездие Риби и то носи развиделяване на лунната обремененост. Това е моментът, когато може част от насъбраната астрална сила да се освободи към Космоса, само че не във тип на страсти, а на непримиримост и старание. Направете старания и не се предавайте в най-подходящия миг (това важи и за 16 февруари). Не затъвайте в неистини и проблеми. Новолунието дава шансове за триумф във всяко начинание.

През целия месец внимавайте и не се доверявайте на неистини. Затворете портите, които повече не са ви нужни, без да се обръщате обратно и не се тормозете да отваряте нови порти. Страховете могат да вземат превес, само че не се борете с тях. Февруари единствено акцентира значимостта на фамилията. На 16 февруари ( в България поради часовата разлика в действителност се пада в 23,06 часа на 15 февруари) настава Китайската Нова година, която е под покровителството на Жълтото Куче. Годината няма да е елементарна и праволинейна, само че ни дава опция да почитаме фамилния живот и любовта във взаимоотношенията.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР