Предано куче, което скърби от 80 дни за убитата си

...
Предано куче, което скърби от 80 дни за убитата си
Коментари Харесай

Куче чака 80 дни загиналата си в катастрофа стопанка

Предано куче, което скърби от 80 дни за убитата си в пътен случай господарка навръх мястото на съдбовната злополука, докосна сърцата на милиони хора по целия свят, оповестява Daily Mail. Историята на осиротелия псе припомня за именития Хачико, който се трансформира в знак на кучешката честност, победила гибелта.

Според изявления в китайски медии кучето стояло на лобното място на стопанката си на шосе в гр. Хох Хот в провинция Вътрешна Монголия от 21 август насам. Не се знае дали е било участник в пътнотранспортното произшествие, или просто е станало очевидец на нещастието, само че постоянно заставало тъкмо там, където дамата починала.

За 80 дни преданото куче се трансформирало в част от пейзажа, с която водачите привикнали. Всички знаели за него и с приближаване на сектора намалявали, с цел да не го сгазят.

„ Минаха съвсем три месеца, а кучето е постоянно там, без значение дали пече слънце, или вали дъжд ”, споделя таксиметровият водач Гуо Цинхуа. Според него живеещи наоколо хора се пробвали да отведат песа от рисковото място, с цел да не пострада, само че той бягал при всеки опит да бъде доближен. Отказвал храна и странял при всеки опит за сприятеляване
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР