Предаден е руски град, столица на един от регионите на

...
Предаден е руски град, столица на един от регионите на
Коментари Харесай

Александър Дугин: Херсон е последната граница на отстъпление

Предаден е съветски град, столица на един от районите на Русия - същият като Белгород, Курск, Донецк или Симферопол. Ако не ти пука, значи не си руснак. Руснаците в този момент стискат зъби от болежка, плачат и страдат, като че ли сърцата им ще бъдат изтръгнати, децата, братята, майките и дамите им ще бъдат убити пред очите им. Ако не те боли в този момент, ти си безличие.

Власт. Тя носи отговорност за това. Иначе какъв е смисълът от самодържавието, а ние имаме таман това? Ние даваме на Владетеля безспорната цялост на властта, а той ни избавя всички – народ, страна, хора – в сериозен миг. Ако за това се обкръжи със зли духове или плюе върху обществената правдивост, това е неприятно, само че единствено в случай че ни избави.

Ами в случай че не ни избави? След това – чака го ориста на „ краля на дъждовете “ (виж Фрейзър). Самодържавието има и противоположна страна. Пълнота на властта при триумф, само че и цялост на отговорността при крах. А вие по какъв начин желаете?

Как да излезем от обстановката? Незабавно да се премине от суверенна тирания към комисарска, т.е. да се вкара идеология. Владетелят съвсем го направи. Но още веднъж съвсем. А Херсон беше предаден не съвсем, той беше изцяло предаден. Няма искания към Суровикин. Той не е политик, той дава отговор за техническата страна на фронта. Ударът не е по него. Знаеш добре по кого е. И тук към този момент никакъв PR няма да избави. В сериозна обстановка политическите технологии въобще не работят. Историята приказва през днешния ден. И изрича ужасни - за нас - думи.

Това не е изменничество, това е стъпка към Армагедон. Условията на побеждаващия Запад, тази цивилизация на Сатаната, в никакъв случай няма да бъдат допустими за Москва. Това значи, че остават тактическите нуклеарни оръжия и стратегическите нуклеарни оръжия. Това е краят. И тук е най-важното.

Под натиска на събитията (а това е доста неприятно, че е толкоз ужасно) ние направихме редица военно-политически корекции в провеждането на СВО (защо толкоз късно е обособен въпрос). Но не е проработило (досега). Последният запас е идеологията. Истинската, а не фейкът, който се пробва да ни пробута, уплашената до гибел от въстанието на действителността, АП.

Стига игрички: Руската концепция. Само тя. Глупаво е да се върви към тотално заличаване на човечеството единствено поради страха от съветската концепция, от нашата идеология. Друг метод няма. Властите в Русия не могат да предадат нищо друго. Лимитът е привършен. А чисто механически средства за Победа липсват.

Войната би трябвало да стане в цялостна степен национална. Но също по този начин национална - съветска! – би трябвало да стане и страната. Не както е в този момент.

ВИДЕО: https://vk.com/video-75679763_456279739

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР