Пред всяко едно управление има много рискове, но виждате, че

...
Пред всяко едно управление има много рискове, но виждате, че
Коментари Харесай

Румен Радев: Имаме пробив в сигурността

Пред всяко едно ръководство има доста опасности, само че виждате, че ние имаме пробив в сигурността и то на ръководството на страната в лицето на министър-председателя и по този метод България се разкрива в една извънредно отрицателна светлина пред света. Това сподели в отговор на журналистически въпрос при визитата си в Плиска президентът Румен Радев във връзка със незабавната му среща през вчерашния ден с началниците на службите. 

" И тук е мястото на службите да се обясни цялата тази обстановка - какви ограничения могат да се подхващат, тъй че това да не се позволява ", сподели президентът, представен от Българска телеграфна агенция.

В отговор на различен журналистически въпрос президентът разяснява: 

" Ежедневно чуваме заявления от прокуратурата по какъв начин имат идентичен метод, без значение от обществено и публично състояние, което в действителност гали ухото, само че тези думи всекидневно катастрофират в действителността, тъй като виждаме по какъв начин се ползва безусловно индивидуален метод, двойни стандарти и по връзки на проблеми и по връзки на тяхното мятане в необятното обществено пространство или пък криене. По този метод се основава и съмнение в хората за прокурорски рекет. С подобен вид отношение не може да се възцари правдивост и властта би трябвало да осъзнава, че крачи към пропастта, тъй като кой естествен вложител ще вложи парите си в България, когато вижда, че тук се погазва законът ", сподели президентът.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР