Пред вас има няколко важни задачи за изпълнение, които ще

...
Пред вас има няколко важни задачи за изпълнение, които ще
Коментари Харесай

Хороскоп за 28 август: Неприятности застигат тези три зодии

Пред вас има няколко значими задания за осъществяване, които ще се нуждаят от добра планировка от ваша страна. Бъдете прецизни и виновни в уговорките си през днешния ден, с цел да имате въодушевление за занимания на следващия ден. Днес триумфи могат да реализират тези от вас, които са ангажирани в действия свързани със строителство, селско стопанство, ИТ, техника и други В петък може да организирате даже дилемите си за идната седмица и в събота и в неделя да си дадете повече време за приятни занимания. Нека през днешния ден не ви плаши рутинната и монотонна работа, резултатите от нея ще видите по-ясно през идната седмица.

Овен
Днес обективно преценявате събитията, безапелационно излагате мислите си и изисквате нужното почитание от другите. Семейните каузи вървят добре, само че никой не е ваксиниран против недоразумения, тъй че са изцяло вероятни.

Телец
Може би някой към вас ще направи забележка, че би трябвало да бъдете по-сериозни и да сте виновни. Не приемайте рецензията прекомерно персонално, също така не се доверявайте на цялата информация, която получавате.

Близнаци
Влиянието на Луната предвещава положителни шансове, които се отварят посредством връзка. Промяната следва и се чувствате подготвени за това. Днес е подобаващ ден за реализиране на нови връзки, както в бизнес общността, по този начин и в персонален проект.

Рак
Денят може да бъде сполучлив, в случай че можете да балансирате потоците на спорни планетарни сили. Потърсете поддръжници, другари и съидейници, които ще оказват помощ и в случай че е належащо ще защитят вашите ползи.

Лъв
Звездите ви поучават да бъдете по-внимателни във финансовите въпроси. Има опция за нарастване на разноските, в това число непланираните. Отпуснете се и пробвайте да погледнете на обстановката от друга позиция.

Дева
В днешният ден можете да се срещнете със ориста си даже в тълпата или на път за работа. Гледайте да не се разминете без да сте разбрали. Ще се появят нови хрумвания по какъв начин да увеличите приходите си.

Везни
Планетарните въздействия са спорни, могат да ви донесат шанс и в това време не са изключени неприятности. Някои процеси ще протичат скрито от вас. Възможна борба с някого или нещо. Погрижете се за портфейла си, приемете събитията умерено.

Скорпион
Денят е неустойчив и в следствие събитията може да не се развият в посоката, която сте възнамерявали. Планетарните въздействия са спорни, по тази причина звездите ви поучават да бъдете деликатни, да заобикалят бързането и недомислените дейности.

Стрелец
Идеите ви идват бързо и си потеглят също толкоз бързо, че е мъчно да се решите на какво да се посветите. Всяка мисъл ви се коства блестяща. Можете да летите надалеч на крилете на фантазията, само че не си мислете, че е също толкоз елементарно да превърнете фантазиите си в действителност.

Козирог
Денят е подобаващ за обсъждане на вероятностите за бъдещето, установяване на вашите упования и цели. Преразглеждането и преоценката на предишното може да промени сегашното.

Водолей
Благоприятен ден за другарство. Дори и най-трудните въпроси могат да бъдат разисквани през днешния ден, като в същото време би трябвало да се заобикалят спорове, взаимни искания и недоволства. Не се изключват запознанства, което ще бъде извънредно потребно за вас.

Риби
Денят е съвършен да се ангажирате с настоящите си каузи. Бъдете тактични и деликатни. Имате късмет да повишите доверието към себе си и да намерите общ език, даже и с най-неподатливите хора.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР