Пред своите съпартийци в Продължаваме промяната министър-председателят Кирил Петков се

...
Пред своите съпартийци в Продължаваме промяната министър-председателят Кирил Петков се
Коментари Харесай

Кирил цепи и ГЕРБ за Македония?

Пред своите съпартийци в " Продължаваме промяната " министър-председателят Кирил Петков се е похвалил, че има обезпечена поддръжката на зам.-шефовете на ГЕРБ Томислав Дончев и Даниел Митов, както и на някогашната външна министърка Екатерина Захариева по въпроса за повдигането на ветото за европрисъединяване на РСМ.

От партията на Бойко Борисов публично отхвърлят да са водени каквито и да било диалози по тематиката с представители на ръководещата коалиция, или със самия Петков.

Както стана ясно през вчерашния ден, проектите на премиера са още тази седмица да изиска разискване в Народното събрание, което да му разреши повдигане на ветото против гаранции от Европейски Съюз, че българските условия стават част от договарянията за присъединение на Северна Македония.

От " ИТН " пък оповестиха, че ще желаят още в сряда да има закрито съвещание на Народното събрание, на което подалата оставка външна министърка Теодора Генчовска да изчете паметните мемоари от срещи на Кирил Петков. Според Има Такъв Народ от тях щяло да стане ясно, че министър председателят " предавал националните ползи ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР