Пред сп. Варайъти Дженифър Анистън и Лиса Кудроу споделиха очакванията

...
Пред сп. Варайъти Дженифър Анистън и Лиса Кудроу споделиха очакванията
Коментари Харесай

Дженифър Анистън с подробности за Friends Reunion

Пред сп. " Варайъти " Дженифър Анистън и Лиса Кудроу споделиха упованията си от фотосите на специфичното издание на паметния сериал „ Приятели “.

" Смятам, че ще бъде в действителност занимателно, в случай че изобщо в миналото излезем от карантината и успеем да създадем този епизод ", сподели Анистън. Кудроу я добавя: " Да, ще бъде в действителност ужасно. Нямам самообладание да го заснемем. Все още не знаем всичко за епизода и си мисля, че концепцията е ние също да бъдем сюрпризирани от някои неща ".

Те не разкриха никакви детайлности от сюжета, само че споделиха, че в действителност няма да влизат още веднъж в емблематичните си роли- Рейчъл и Фийби, а по-скоро ще си спомнят за присъединяване си в шоуто.

Когато стана дума за обичаните им епизоди, Анистън и Кудроу признаха, че не са толкоз добре осведомени със сериала, колкото би трябвало да бъдат. " Не виждам шоуто ", сподели Кудров. " Все още не го виждам с вярата, че един ден ще седнем и ще го изгледаме дружно. "

Снимките на специфичния епизод са планувани за август, откакто бъдат анулирани рестриктивните мерки поради пандемията от ковид.

Анистън, която е на 51 години, ще се събере дружно с останалите реализатори на основните функции в сериала - Кортни Кокс, Лиса Кудроу, Мат ЛеБланк, Матю Пери и Дейвид Шуимър, за снимането на особено издание на сериала за Ейч Би О Макс.

Комедийният сериал " Приятели " се излъчва от телевизия Ен Би Си от септември 1994 до май 2004 година Шоуто е отличено с голям брой награди, измежду които шест " Еми " и " Златен глобус ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР